23 Mart 2024 Cumartesi

BEYKOZ MASTERLER SPOR KULÜBÜ GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ


Türkiye Masterler-Veteranlar Liginin ilk resmi ve dernekleşmiş takımlarından olan Beykoz Masterler Spor Kulübü Kuruluşunun 10.Yılını da özel bir iftar programı ile kutladı.



Örneköy Mahallesinde bulunan Salaş Kafe işletmesinde gerçekleşen programa takımda değişik sezonlarda forma giymiş isimler dışında bu sezonki kadroda yer alan isimler katılım sağladı.




Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş programda yaptığı konuşmada katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, " Beykoz Masterler Spor Kulübünün ilçemizde çok özel bir yeri var. Değişik sezonlarda, yıllarda gerek İstanbul Grubunda gerekse de Türkiye Şampiyonlarında aldığı derece ve kupalar var. Ben bu güne değim formamız altında maçlara çıkan, sarı-siyahlı formayı giyen herkese teşekkür ediyorum. " diye konuştu.




İftar Programına Beykoz İlçesi Spor Camiasında son dönemde adlarından sıklıkla bahsedilen Atilla Sipahioğlu ile Sedat Kaba'da katılım sağladılar.

Aynı zamanda Beykoz Masterler SK Takımında da forma giyen İş İnsanı Sedat Kaba takımı iyi yerlere taşımak için elinden gelen her türlü katkıyı sunacağını ifade etti.




Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş ile Yönetim Kurulu Üyeleri iftar programının ardından bir değerlendirme toplantısında bulunurlarken, İlkbahar-Yaz Dönemi Turnuvalarına ilişkin katılım ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.




Beykoz Masterler SK Başkanı Zafer Baş bu seneki iftar programı buluşması sonrasında yaptığı açıklamada, " Gerçekten de 10 yıldır Beykoz Masterler SK takımı olarak katıldığımız lig, şampiyona ve turnuvalara renk katan bir ekip olduk Öte yandan bugün Beykoz ilçesi öncelikli olmak üzere değişik takımlarda geçmiş sezonlarda forma giymiş birçok futbolcu kardeşimiz forma giymekte. Bu senede Türkiye'ni değişik yerlerinde düzenlenecek turnuvalar için davet  aldık. Bunu aramızda değerlendirip vaktin en uygun olanına katılım sağlama düşüncesindeyiz. 116 Yıllık mazisi olan Beykoz Spor Kulübü camiasının Masterler Veteranlar Ligindeki temsilcisi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sarı-Siyahlı renkleri en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız " dedi.




İftar Programında Beykoz Masterler Sk Takımı eski Teknik Sorumlularından Beykoz Spor Tarihinde iz bırakan Olcayto Ailesinin fertlerinden olan Sertaç Olcayto, 2023-24 Sezonu Teknik Sorumlusu Kamil Çolak, Beykoz Sevdalısı Efsane Baş Ailesinden Beykoz Taraftarlar Derneği Başkanı Cafer Baş katılımcılar arasında idi.



Programa ev sahipliği yapan son aylarda Beykoz İlçesinde pek çok kurum ve kuruluşun özel etkinliklerine başarı ile ev sahipliği yapan Örnekköy Salaş Kafe İşletmesi Sahibi ve Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu her zaman Beykoz Masterler takımının yanında olmaktan onların bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu söylerken kusursuz bir etkinlik için yoğun mesai harcadı.


Beykoz Masterler Spor Kulübünün 2024 yılı iftar programı çekilen toplu fotoğraf sonrasında sona erdi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder