17 Mart 2024 Pazar

MURAT ARDA , " BEYKOZ'A GELECEK HER YATIRIMCI İŞ SAHASI AÇACAKSA YANINDA OLURUZ "


Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı
 Murat Arda ekibi ile birlikte sahura kadar sahada çalışmalarına devam ediyor.



Beykoz genelinde pankartlama çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyleyen Murat Arda Beykoz'da bu çalışmaları esnasında karşılarına çıkan her vatandaş ile sohbetler yaptıklarına hatırlatıp daha önce de ifade ettikleri gibi müthiş bir işsizlik halinin olduğuna vurgu yaptı" Bu güne kadar olan her seçimde Beykozluların ilk önceliği imar sorununun çözülmesi iken bu seçimde gittiğimiz her yerde yaptığımız sohbetlerde işsizlik ve hayat pahalılığı ilk sırayı almış durumda. Beykoz'dan tersine bir göç dalgası olursa hiç kimse şaşırmasın " diye konuşan Arda hafta sonunda oldukça yoğun bir mesai yaşadı.




Eskiden evlerinde tadilat yapmak, hiç olmaz ise çatı katına bir oda yapabilmek için koşturan Beykozlular, şimdi iş için çalmadık kapı bırakmıyor." diye konuşan BBP Adayı Murat Arda, " Beykozlu vatandaşlarımız, Beykoz Belediyesinin çok gereksiz yerlere para harcadığını söyleyip isyanların dile getirmekte. Bizim seçim beyannamemizde olan değişik meslek dalları için hızlandırılmış kurs açma projelerimizi çok anlamlı bulmaktalar. Beykoz'da yeni iş sahalarının açılması için her türlü teşvikler verilmeli, Beykoz Belediyesinin ilçe genelinde birçok taşınmazı var. Eski köy statülü yerlerde birçok arazileri bulunmakta. Bunlardan tarım alanları olarak değerlendirilecekler yanında değişik iş kolları için tahsisler yapılabilir. Yeter ki Beykozlular bir iş sahibi olsun" dedi.




BİSİKLET YARIŞI VE KONSERLERE ARTIK UYUTAMAZSINIZ!

Beykozluların müthiş derecede dolu olduğuna vurgu yapan Murat Arda, " Bu insanları konserlerle, bisiklet yarışları ile festivallerle uyutmak artık mümkün değil. Evlenen evlatlar, kızları, oğulları mecburen ilçe dışına çıkıyor. Lütfen bu insanları her seçimde imar işi bu kez tamam diyerek kandırmayalım. Beykozlu artık değişim şart demekte. Yıllardır hiçbir işinde tasarrufa gitmeyen, israfın alasını yapan bu belediye yönetiminden bıktı. İnanın gittiğimiz her yerde yoğun şekilde dertlerini sıkıntılarını dinlemekten kendi projelerimizi anlatmaya fırsat bulamıyoruz." dedi.




BEYKOZ'UN BİR KURUŞUNU HEBA ETMEYECEĞİZ

Yaptığımız ziyaretlerde Beykozluların kalbindeki Muhsin Yazıcıoğlu hayranlığı devam ettiğini görmek bizi mutlu etmekte. Rahmetli Genel Başkanımıza partiler üstü bir bakış açıları var. Onun yolunda iseniz sizde yanlış olmaz demekte.  Sefer bizden takdir Allah'tan...Bu seçimde yerel seçimlerin ötesinde yaşanan sıkıntılar, geçim zorlukları mutlak surete belirleyici olacak demekteler. Bu konuda iş anlamında en mağdur ilçelerden birisi Beykoz oldu. Beykozlulara o da bulabilirlerse çaycılık, temizlik, güvelik, evde bakım gibi işler dışında çalışma imkanı kalmadı gibi. Bizde  hangi işte açık varsa onun için eleman yetiştireceğiz. Bu işe yoğunlaşacağız, ve çok katı bir  tasarruf tedbirleri alıp uygulayacağız. Beykoz'un bir kuruşunu boş yere heba etmeyeceğiz" diye konuşan BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda Beykozlularla buluşmalarına devam ediyor.




Arda gece ev ziyareti programı sonrasında Beykoz İlçe Merkezindeki Tarihi Onçeşmeler'den suyunu içerek Beykozlular arasında efsane bir konu olan bu iş sonrasında Beykoz'luluğunu da yeniden tescillemiş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder