20 Mart 2024 Çarşamba

BEYKOZ'UN " ATOM KARINCA " LAKAPLI MUHTAR ADAYI ALAATTİN KILIÇ, BU KEZ DE ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ


Beykoz Merkez Mahallesi Muhtar Adayı
 Alaattin Kılıç seçimlere artık günler kala çalışma temposundan hiçbir şey kaybetmiyor.

2019 seçimlerinde de aday olan Alaattin Kılıç, o günden bu güne gelinceye değin aynı tempoda mahallesi için gönüllü muhtar olarak çalışma gerçekleştirirken Pandemi dönemi de dahil mahalle sakinleri için yoğun mesai harcamıştı.



Alaattin Kılıç son olarak mahallesi sınırlarında olan İshakağa ve Şahinkaya İlköğretim okullarında öğrencilere sürpriz yaparak kırtasiye ürünleri içeren hediye dağıtımı yaptı.




Hediyelerini alan öğrenciler teşekkürlerini iletirken etkinliğin ardından açıklamada bulunan Kılıç, " Biz sadece seçim ortamındayız diye sokaklara çıkmadık, geçen seçimler dahil 10 yıllık süreçte mahallemiz için ne gerekiyorsa yapma gayretinde olduk. Bu bir hizmet yarışı, geçen seçimde katıldık nasip olmadı, ancak seçimin ardından ilk günden beri aynı istek ve tempoda mahalle sakinlerinin yanlarında olmaya çalıştım. Yani 5 yılda bir ortaya çıkan bir düşünce yapısı bizde hiç olmadı, mahalle sakinlerimiz de buna bizzat şehittir " diye konuştu.



Beykoz Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Alaattin Kılıç okul çıkışlarında yapmış olduğu kırtasiye yardımının muhtarlık seçimleri ile bire bir bağlantılı görülmemesi gerektiğine vurgu yaparken, " Biz geriye dönüp baktığımız yıllar zarfında hem okullarımızın, hem de öğrencilerimizin yanında olduk. Biz hizmet adamıyız, seçimler kazanılsa da kaybedilse de sahada oluruz. Öğrencilerimiz için her sene desteklerimiz, yardımlarımız olmuştur. Bu güne değin birçok Okulun Okul-Aile Birliği Derneğinde görev yaptım, gönüllü oldum. Onların ihtiyaçlarını da en iyi bilenlerdenim, 10 yıllık süreçte onlar için neler yaptıklarıma şahitlik edilmiştir " dedi.



Genel ve Yerel seçimlerde olduğu gibi Muhtarlık seçimlerinde de hizmet öncelikli bir düşüncenin yerleşmesi gerektiğini belirten Kılıç, " Geriye dönüp baktığımda vatandaşlar nezdinde çok güzel intibalar bıraktığımız ortada. Bu seçim sürecinde de sahada en aktif çalışan adaylardan biri oldum, Allah nasip ederse de Merkez Mahallesinin muhtarı olacağım. Bunu başardığım anda iddia ediyorum ki herkes muhtarlık makamı nasıl yapılır görecek ve Beykoz'da farklı bir bakış yerleşecek. Taktir mahalle sakinlerimizin " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder