24 Şubat 2019 Pazar

BEYKOZ BELEDİYESPOR İZMİR'DE ÇOK FARKLI TAKILDI!




Türkiye Erkekler Hentbol Süper Liginin İstanbul Temsilcilerinden olan Beykoz Belediyespor hafta sonunu İzmir deplasmanında geçirdi. Boğaziçi ekibi güzel bir oyun neticesinde İzmir Takımlarından Karşıyaka Belediyespor’u 38-27’lik skor ile mağlup etti.


Salon : Kaşıyaka Zühtü Işıl Spor Salonu
Hakemler : Mesut Ateş-Kürşat Kef
Karşıyaka Belediyespor :  Ata Yetkinoğlu ( Can Arıcı ), Onur Parlak 3, Zekican Kuran 4, Doğukan Aktaş 2, Derin Bora Özer 3, Yavuzhan Altınoluk 4, Kerim Yılmaz 5, Bora Kalfaoğlu 2, Özgür Eryılmaz 2, Yiğit Erdem 1, Emre Engin 1, Doğancan Ağır, İbrahim Ozan Eresken, Arda Vurgun
Antrenör : Metin Parlak
Beykoz Belediyespor :  Eduard Maksutov ( Kayhan Akat-Ali Aras ), Cleryston Davit 7, Oğulcan Güney 5, Yakup Yaşar Simsar 4, Ümit Kırkayak 3, Ozan Erdoğan 1, Okan Yalçıner, Emre Bakır 2, Durmuş Mutlu 10, Stanislav Pshenıchnıkov 4, Ömer Mercan, Mykola Stetsyura 2, Refik Tuğyan, Musa Günerler
Antrenör : Mesut Ilgın
2 Dakika Cezalılar : Zekican Kuran ( 2 ) / Ümir Kırkayak ( 2 ), Emre Bakır, Mykola Stetsyura ( 2 )
Sarı Kartlar : Zekican Kuran / Cleryston David, Ümit Kırkayak, Ozan Erdoğan
Kırmızı Kart : Zekican Kuran
Mavi Kart : Zekican Kuran
İlk Yarı : 21-13 ( Beykoz Belediyespor )

Müsabakaya her iki takım da karşılıklı goller ile başladı. Ev Sahibi takım adına Derin Bora, Beykoz Belediyespor adına Mykola ilk gollere imzalarını atan isimler oldular. İzmir temsilcisi 3-2 ile öne geçtiği an dışında maçın gri kalanını geride tamamlarken sadece 6-6 ile arada bir beraberlik anı yaşandı.

Beykoz Belediyespor takımında ilk 6 dakikalık sürede Mykola’nın üst üste 2 dakika cezalarını anması bu dakikalarda Karşıyaka Belediyespor’un maça ortak esse de 10.Dakika  7-6, Yirminci dakika ise 13-9 ile Boğaziçi ekibinin üstünlüğü vardı. Durmuş ve David bu anlarda en golcü isimler idi. Devreyi Beykoz Belediyespor Takımı 21-13 ile 8 sayılık fark ile kapattı.

İkinci yarıda 35.dakikaya gelindiğinde Beykoz Belediyespor Takımı farkı 24-14 ile ona çıkardı. Bir ara bocalama süreci yaşayan ve özellikle David ile karşı, karşı boş pozisyonda kaçan gollerin ardından Karşıyaka Belediyespor 4 gollük bir seri yakaladı. İstanbul temsilcisini bu durumdan çıkaran isim ise üst üste kaydettiği 2 gol ile günün yıldızı Durmuş Mutlu oldu.

Beykoz Belediyespor ikinci yarının ortalarına doğru müsabakadaki en farklı anı 33-20 ile onüç sayılık üstünlük ile yaşadı. Bu devrede kenarda bekleyen oyuncularını da oyuna dahil eden Beykoz Belediyespor, Çarşamba günü yapacağı Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı öncesi etkili isimlerini de dinlendirme imkanı buldu. Maç sonunda 38-27 ile 11 sayılık fark ile Beykoz Belediyespor’un galibiyet tabelaya yansımış idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder