2 Mart 2019 Cumartesi

COŞKUN TOSUN: YOKSULLAŞTIRARAK KENDİLERİNE MUHTAÇ ETMEK İSTİYORLAR



Çalışmalarına Kavacık bölgesinde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Beykoz’u dolaşırken karşılaştığı manzaraların yürek burktuğunu ifade etti.

CHP Adayı Tosun, beraberindeki CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları, Mahalle temsilcileri ve diğer partililerle birlikte ilk olarak Kavacık Mahallesi Muhtarı Yusuf Kesici’yi ziyaret ettiler. Kesici ile semtin sorunları üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunan heyet, daha sonra Dörtyol mevkiindeki esnaf ve semt sakinleri ile bir araya geldiler.

Yol boyunca pek çok kişinin Coşkun Tosun’u durdurarak yaşadıkları geçim sıkıntısını ve ekonomik imkânsızlıklarını anlatarak çare bulunmasını istemeleri üzerine Tosun şunları söyledi:

  “Ülkemizin ve Beykoz’umuzun hali budur arkadaşlar. Her şey ortada. Ellerimizden önce fabrikalarımızı aldılar, atölyelerimizi aldılar, bizleri el kapılarına yolladılar. Sonra kötü yönetimlerini krizlerin arkasına sığınarak normalleştirdiler. Beykoz’u rant alanı olarak gördüler ve pek çok yeri peşkeş çektiler. Önce vatandaşı fakirleştirdiler. Sonra da yardıma muhtaç hale getirdiler. Bir de marifetmiş gibi kendileri havuduyla götürürken vatandaşa yaptıkları 3 kuruşluk yardımları büyük bir marifetmiş gibi anlattılar. Ama halkımız artık gerçeği çok daha net görüyor. Bu seçim, bu köhne düzeni de bitiren seçim olarak tarihteki yerine alacaktır.” dedi.

Kavacık pazarı girişine kurdukları stantta alışverişe gelen semt sakinlerine pazar çantası hediye eden CHP Gençlik Kolları üyelerinin de çalışmalara önemli bir ivme kattıkları gözlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder