2 Mart 2019 Cumartesi

COŞKUN TOSUN, ÇENGELDERELİ GENÇLERLE BULUŞTU



Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçtiğimiz yıllarda çok düşük oy aldığı bölgelerden biri olan Çavuşbaşı, Coşkun Tosun’un Beykoz Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin hemen ardından hareketlenen yerlerden biri oldu.

Son günlerde bölgede üst üste toplandı ve ziyaretler düzenleyen Coşkun Tosun, bunlara Çengeldere Mahallesi gençleriyle yaptığı toplantıyla bir yenisini daha ekledi.

Pek çok gencin katıldığı toplantıda Coşkun Tosun’un yanı sıra CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, Meclis Üyesi adayları Cemal Yavuz, Sevgi Kılıç ile Temel Karadeniz de hazır bulundular.
Sözlerine böyle bir etkinliği düzenleyen Çengeldereli gençlere teşekkür ederek başlayan Coşkun Tosun, “Değerli gençler, biliyorsunuz ki, ben buraya siyaset yapmaya gelmedim. Benim burada buna ihtiyacım yok. Çünkü biliyorum ki ben şu anda evimdeyim. Sorunların da çözümlerin de farkındayım. Hiç merak etmeyin Coşkun ağabeyiniz sizlerin yanında.” dedi.

Toplantıya katılan bir gencin Çavuşbaşı’nın daha çok isimle temsil edilmesi gerektiğini söylemesi özerine, “Arkadaşlar hiç dert etmeyin. Şunu bilin ki seçildiğim andan itibaren Çavuşbaşı’nın temsilcisi bizzat ben olacağım.” diyen Tosun şöyle devam etti: “Gençler, size söz veriyorum. Ekibimle birlikte Çavuşbaşı’nın mevcut sorunlarını çözmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Ama bunu yaparken sizin desteğiniz ve gücünüz çok önemli. Bakın burada sizlerin içinden gelen Cemal Yavuz var, Sevgi Kılıç var, Temel Karadeniz var. Yıllardır sizden oy alarak sizi ateşin içine itenler neredeler peki? O yüzden şunu bilin ki, Çavuşbaşı’nın çok kişiyle temsil edilmesi değil, sizin için samimiyetle çalışan kişiye ihtiyacınız var.” dedi.

Tosun’un ardından konuşan Meclis Üyesi Adayı Cemal Yılmaz ise “Gençler, burada her şeyi rahat rahat söylesinler. Bir tespit yapmak istiyorum. Sorunların çözümüne dair en önemli kriter, belediyenin Çavuşbaşı’na olan bakışıdır. Ne yazık ki onlar vatandaşların ihtiyaçlarına göre pozisyon almıyorlar. Onlar, burada yapılmak istenen 5 milyon dolarlık evlerin gelecekteki sahiplerine göre pozisyon alıyorlar. Korkularınızı atın. Biz biliyoruz ki sadece Beykoz’u değil İstanbul’u da kazanacağız. Bakın o zaman göreceksiniz, mevcut sorunların çözümü bir o kadar daha kolay olacak” açıklamasını yaptı.

Yılmaz’ın ardından söz alan Sevgi Kılıç ise “Arkadaşlar, Meclis üyeliğinin çok fazla sorun edilmesine hiç gerek yok. Burada eğer bir şey sorun edilecekse o da sizlerin oylarınızla iktidarda olanların 1 ay önce sessiz sedasız geçirdiği Havza Koruma Planı’dır. Bugün görevde olan çok sayıda AK Parti Meclis Üyesi, size bunlar hakkında tek bir kelime söyledi mi? Ama biz muhalefette olmamıza rağmen tüm bilgileri öğrenip sizin yanınızda durmaktan hiç geri kalmadık, kalmayacağız da.” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder