25 Şubat 2019 Pazartesi

BEYKOZUN KUAFÖR VE BERBERLERİ ÇELİKBİLEK'İN VEDA YEMEĞİNDE İDİ

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçedeki erkek berber ve kadın kuaför esnafı temsilcilerini “Teşekkür Yemeği”nde ağırladı.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekte Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye danışmanları; İstanbul Kadın Kuaförleri ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Alkoç ve İstanbul Erkek Berberleri Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz’le yönetim temsilcilerini, ilçede esnaflık yapan erkek berber ve kadın kuaförlerini ve ailelerini ağırladı.
Başkan Çelikbilek: “Beykoz’a kattığınız değer ve güzellik için teşekkür ediyorum”
Teşekkür yemeğinde katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Her yıl istişare toplantılarında bir araya gelmekten mutluluk duyduğumuz değerli berberlerimiz ve kuaförlerimizle teşekkür yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim ülkemize dirlik birlik ve huzur versin, mesleğinizi sağlık sıhhat içinde ömür boyu yapmayı Rabbim nasip etsin. Hepinize bu güzel ve meşakkatli mesleğinizi yaparken, Beykoz’a kattığınız değer ve güzellik için teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.
Beykoz’daki berber ve kuaförler ise Başkan Yücel Çelikbilek’le her daim istişare toplantılarında bir araya geldiklerini belirterek, mesleklerine verdiği önem ve destek için kendilerine teşekkür etti.
Gecenin sonunda berber ve kuaförleri tek tek uğurlayan Başkan Yücel Çelikbilek, onlara hediye takdimi yaptı. Kuaförler odası da Başkan Çelikbilek’e Beşiktaş forması hediye etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder