1 Mart 2019 Cuma

MUHARREM KAŞITOĞLU ADIM, ADIM BEYKOZ'U ARŞINLIYOR


Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Köylerini kendine adeta mesken edindi! Beykoz İlçesinde Mahalle Statüsü ile olarak tanınsalar da Köy olarak anılmayı daha fazla benimseyen sakinleri ile bire bir görüşmelere yapan dert ve sıkıntılarını not alan Kaşıtoğlu, onların yaşadıkları terk edilmişlik duygusuna son vereceklerini beyan etmekte.


Beykozluların kendilerini tercih etmesi durumunda ilçenin çok farklı bir kimliğe bürüneceğini söyleyen Muharrem Kaşıtoğlu, özellikle Beykoz’un eski köyleri yeni olarak mahallelerindeki sakinlerin birçok sorunları olduğunu yakından bildiğini ifade ederken, Saadet Partili Belediye Yönetiminde hiçbir ayrım gözetmeksizin çözü yollarının bulunacağını söyledi.


Beykoz Köylerinde gördüğü ilgiden bir hayli memnun olduğu gözlemlenen Muharrem Kaşıtoğlu, 1 Nisan Sabahından itibaren Beykoz’u Saadet Partisi Belediyeciliği ile yeniden tanıştırmakta kararlı olduğunu ifade ederken, ilçe sokak ve caddelerini, ve de köylerini bilmeyen insanların sorunlara çare de olamayacağını sözlerine ekledi.
Cumhuriyet, Kılıçlı, Bozhane, Göllü, Öğümce Köylerini kapsayan ziyaretlerinden bir hayli memnun ayrılan Muharrem Kaşıtoğlu köy sakinleri ile renkli görüntüler verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder