25 Şubat 2019 Pazartesi

COŞKUN TOSUN'A KAR BİLE ENGELE OLAMADI !



Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, yoğun kar yağışına rağmen Beykoz’un merkezden uzak mahallelerini ziyaret etti.

Tosun, sırasıyla Zerzevatçı, Mahmut Şevket Paşa ve Alibahadır Mahallelerinin sakinleriyle buluştu. Esnaf ziyareti ve kahvehane sohbetleri şeklinde gerçekleşen ziyaretlerde ağırlıklı olarak mevcut sorunlar üzerine konuşuldu.

Kendilerini köylü olarak tanımlayan vatandaşlar, başta imar olmak üzere işsizlik, eğitim, ulaşım, hayat pahalılığı, ürettikleri hayvansal ve tarımsal ürünleri pazarlayamama, gençler için halı saha ve çocuklar için oyun parkı eksikliği, soğuk hava deposu olmaması, mezarlık yeri, başıboş sokak hayvanları gibi sorunlarla yüzüstü bırakıldıklarını ifade ettiler.

“BÖYLE YÖNETİLMEK İSTEMİYORUZ”

Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz’ın “Yıllardır Beykoz’u dışardan gelen yöneticilerle yönetiyorlar. Biz kendimizi kendimiz yönetmek istiyoruz. Böyle yönetilmek istemiyoruz.” sözlerinden sonra söz alan Coşkun Tosun, benzer taleplerin pek çok yerden geldiğin söyleyerek, “İnanın bu düşünceler sadece size ait değil.” dedi.

“İNSANLARIN CEBİNDE 2 ÇAY İÇECEK PARA KALMADI”

Tosun sözlerine şöyle devam etti: “Değerli Beykozlular, biliyorsunuz çok önemli bir süreç yaşıyoruz. Ben Beykoz’da her yeri geziyorum. Hangi mahalleye gitsem, hangi esnafın kapısını çalsam, hangi pazara çıksam bütün vatandaşlarımız sizin sarf ettiğiniz sözlere benzer cümleler kuruyor. Emin olun yalnız değilsiniz. Biraz önce bir abimiz söyledi. Aslında normalde bu kahveler geçen yıla kadar akşam saatlerinde daha dolu olurdu. Ama artık ceplerinde 2 çay içecek para kalmadığı için insanlar kahveye bile çıkamıyor dedi. Bundan daha vahim bir tarif olabilir mi?” dedi.

“PANKARTLARIMIZI PARÇALIYORLAR”
Son zamanlarda astıkları pankartların dahi saldırıya uğradığını söyleyen Tosun, “Şöyle bir Beykoz’u dolaşın, her yerde iktidarın boy boy, devasa ölçülerde pankartlarının olduğunu göreceksiniz. Bizim bütçemiz elbette daha mütevazı. Lakin gelin görün ki, son günlerde AK Parti’nin pankartıyla bizim pankartımız yan yana olduğu yerlerde bizimkilerin paramparça edildiklerine şahit oluyoruz. Bu kabul edilebilir bir tavır değil.” açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder