25 Şubat 2019 Pazartesi

MURAT ARDA FARKLI TARZI İLE FARK EDİLİYOR


Beykoz İlçesinde gerek siyasi partiler gerekse de Bağımsız Adaylar nezdinde 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları devam etmekte. Bu kapsamda yarışa çıkan isimlerden birisi olan Murat ARDA, İlçe genelinde ziyaretlerine devam etmekte.

Beykoz İlçesinde bu güne kadar yapmış olduğu ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Murat Arda, Beykoz İnsanın kendilerine sunulan adaylar içinde en iyi kararı vereceğini söylerken, ” Yalnız burada ilginç durumlar da ortaya çıkmakta. Mevcut adaylar ile ilgili vatandaşlar nezdinde farklı görüşler de oluşmuş durumda. Beykoz’a yabancı, Beykoz’da görev süresince denenmiş, ya da konjektür gereği belli bir oy potansiyeli yaşamış adayların çıktıkları yarışta vatandaşlara hiçte olumlu etkiler bırakmıyorlar. Beykoz ilçesi bu anlamda bir değişim yaşama niyetinde ancak, misafirperverliği gereği kendisine gelen adaylara nezaket göstermekte. Oysa ne kadar fazla sorunlar ile boğuşmakta olduklarını birebir yaptığımız ziyaretlerde görmek mümkün. Tabiri caizse onlara bir dokunan bin ah işitmekte. Dolayısı ile çıkmış olduğum yolda samimiyetimiz ve de karşımızdakilerden görmüş olduğumuz samimiyet bizleri sevindirmekte.
Kar kış yağmur çamur demeden adeta dur durak bilmeden her an sokakta olan Murat Arda  kendisine gelen olumlu tepkilerden memnun. Yaptığı ziyaretleri dışında Kavacık’ta bulunan iş yerinde misafirlerini ağırlamayı da ihmal etmeyen Murat Arda tüm samimiyetimle Beykoz halkının yanında olduğunu bildirdi. Kendisini tanımak isteyen herkesi de Kavacık’ta bulunan iş yerinde ağırlamak isteyen Murat Arda daima Beykoz halkının yanında olduğunu iletti.
Öte yandan Beykoz’da 24 esas ile çalışmalarına devam eden Murat Arda, Beykoz Sahilindeki vatandaşlara çay sohbetlerine de misafir olmakta, esnaf arkadaşları ile aynı kaptan yemek yeme anlarına, ya da her hangi bir mahallede karşınıza çıkabilmekte…Arda Beykozlular ile siyasi partilerin farklı gündemleri olduğunu gözlemlediğini ifade ederken, özellikle ilçe esnafının çok zor durumda olduğunu, ilçenin dört bir yanında dükkanların boşalmaya başladığına dikkat çekerek, ” Maalesef her şey toz pembe değil, vatandaşlara sarılıp, onlarla kol kola girip mutluluk pozları vermek ile işi geçiştirme gayretinde olanlara bu vatandaşlar kesinlikle samimi bulmuyor. Her birinin dayanakları var benim ise tek dayanağım Beykozluların içten halleri ve hayır dualarıdır ” şeklinde konuştu.
MEHMET ALİ TOMAR / ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder