29 Haziran 2020 Pazartesi

BİSİKLETİ İLE, PEDAL, PEDAL BEYKOZ'U TANITAN ADAM....ERSAN ORAL

Beykoz İlçesi için değişik alanlarda, kategorilerde hizmet verme gayretinde olan birçok gönüllü mevcut...kimisi Beykoz'u adım, adım dolaşıp fotoğraflarken, bir diğeri Beykoz Videoları ile geleceğe iz bırakma düşüncesinde. 
Bu çalışma yapanların sonuncularından birisi de Beykoz Futbol Takımında Futbolculuk kariyeri olan sonrasında ter akıttığı takımda Genç Takım Teknik Sorumluluğu da yapan Ersan Oral ilçesine farklı bir kulvarda hizmet verme düşüncesinde.

Bilindiği üzere Beykoz Belediye Başkanı olan Murat Aydın, İlçede Bisiklet Sporunun gelişmesi ve kullanımın yaygınlaşması için hafta sonralı  Bisiklet Turları düzenlemekte idi. Başkan Aydın bununla da kalmamış ilçenin değişik köşelerini Bisiklet Dostları ile de birçok kez gezmiş idi.



Haberimize konu olan Ersan Oral, ilk önce Beykoz'u Fotoğraf Kareleri ile birçok noktadan resimlerken, şimdilerde başka bir açıdan yani Bisiklet Turları ile bu çalışmasını Video Çekimleri ile zenginleştirmiş ve daha da cazip bir şekle sokmuş durumda.

PeDal-PeDal ANADOLU Adı ile açtığı Youtube Kanalı kısa süre zarfından büyük ilgi gören Ersan Oral, Beykoz Turları sonrasında bunu önce İstanbul'un değişik ilçelerine, ardından Anadolu'ya taşıma düşüncesinde. İyi bir Otomobil kullanıcısı olmasına karşın Bisiklet Kullanma Merakının çok eskiler dayandığını ifade eden Ersan Oral, " Gerçekten de keyif aldığım  bir çalışma oldu, çok sevdiğim Beykoz'uma farklı bir hizmet sunmak istedim. Beykoz gerçekten de İstanbul'un en nadide, özel köşelerinden biri. Zaten hafta sonunda yaşadığı ilgiden bunu fazlası ile görmek mümkün. Öte yandan Bisiklet Spor içinde son yapılan teşvikler, ve çalışamalar ile daha da cazip bir noktaya gelindi. Beykoz'un farklı köşelerini Bisiklete Binerek kayıt altına alıp, Youtube Kanalımda paylaşmaya başladım. Bu çalışmam sonrasında çok değişik yerlerden Bisikletsever dostlar ile tanıştım. İlerki aşamalarda çok daha fazla ilgi çekeceğimden eminim. " diye konuştu.



Ersan Oral, Bisiklet kullanmayı seven, bunu değişik gezi ve turlar ile yapan insanlar ile sosyal medya hesapları vasıtası ile bir araya gelebileceğini söylerken, " Özellikle Beykoz'a gelmek, tanımak isteyenler ile özel turlar yapabiliriz. Ben de onların ilçelerine gidip aynı şekilde etkinlik gerçekleştirebilirim. Düşünün kü zaman, zaman medya da olsun yollarda olsun bu işi ülkelere arası yapan insanlara rastlamaktayız. Bisiklet kullanımı eski yıllardaki cazibesini yakalamaya başladı. Ben de bunlar içinde olmaktan son derece mutluyum , keyifliyim. " dedi.



Ersan Oral, Bisiklet Turlarında yaşadıklarını, şahit olduklarını ileride kitap haline getirme düşüncesinde. Hatta şimdiden birçok anıyı not almış durumda....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder