1 Temmuz 2020 Çarşamba

OFD BEYKOZ BİR MUTLU ANA DAHA VESİLE OLDU


Beykoz İlçesinin en başarılı Sivil Toplum Kuruluşlarından olan OFD Beykoz  Şubesi yüzleri güldürmeye devam ediyor...bugüne değin, birçok engelli vatandaşın derdine derman olan başarılı kurum bir güzel çalışmaya daha vesile olarak Küçük Ayşe'yi de " İyilik Kervanına " dahil etti.
Türkiye Omurilik Felçlileri Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, bu güne değin gönüllüleri ile devam ettikleri ve çıktıkları " İyilik Kervanına " her durakta yeni imzalar atılmaya, yeni yolcular dahil edilmeye devam edilmesinin son derece sevindirici ve mutluluk verici bir duygu olduğunu ifade etti. 

Başkan Saniye Efe, son yapılan Akülü Tekerlekli Sandalye takdiminin ardından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi....
" İyiliğe olan sevginiz yüreğinizden eksik olmasın.Bana sorarsanız insanoğlu her şeyden iyilik çıkartmalı, çünkü arkanızda bırakabileceğiniz sadece size ait olan tek gerçek iyiliktir. Bugün küçük Ayşe'nin yüzündeki tebessümü görmemize vesile olan Gül Özmen'e binlerce kez teşekkürlerimi sunuyorum. Bir annenin " Evladım için en çok istediğim şeydi bunu da siz tamamladınız..." demesi bizim için en büyük mutluluk. 

Biz her zaman diyoruz,TOFD varsa, herkes için var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder