28 Haziran 2020 Pazar

GENEL KURUL YAPAMAYAN KULÜPLER, AĞUSTOS AYINDA YAPMAK ZORUNDA

                                               Sayın Başkan 
1-Pandemi nedeniyle
 01 Mart 2020 ile 31 Temmuz 2020 tarihleri arasında genel kurullarını yapamayan kulüplerimiz olağan genel kurullarını 2020 Ağustos  ayında yapmak zorundadırlar.

2- İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu Genel Kurulunu da 2020 ağustos ayı içinde yapacağından
kulübünüzün genel kurululnda seçilen ve Divan tutanağına yazılan üç asil ve üç yedek delegelerinizi Federasyon genel kurulunun en geç  15 gün öncesinde TC nosuyla Federasyona veya kulüpler birliğine dilekce ile bildirmelisiniz.

3- Kulübünüzün Genel yapmak için yönetim kurulu kararlarını vakit kazanmak için 2020 temmuz ayı içinde alabilirsiniz. Zaman kazanmak için. 

4- Kulübünüze ait en son Genel Kurulu 2020 Şubat ayına kadar yaptıysanız en son yapmış olduğunuz genel kurul Divan tutanağında yazılı federasyon delegelerini dilekçe ve t.c. numarası ile federasyona veya kulüpler birliğine temmuz ayı içinde bildirmelisiniz.

5- Ayrıca kulübünüz için yapmış olduğunuz Olağan genel kurul da federasyon delegelerini seçmediyseniz 2020 Ocak veya Şubat yada 2020 ağustos aylarında olağanüstü genel kurul için yönetim kurulu kararı alarak sadece federasyon delegelerini belirlemek için Gündem yaparak federasyon delegelerini seçerek belirleyebilirsiniz bu gibi yapılan genel kurulları il Dernekler Müdürlüğü'ne bildirilmez. Anlaşılmayan bir konu olduğunda beni aramanızı Rica ederim Bilgilerinize

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder