3 Temmuz 2020 Cuma

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANMADAN GEÇTİ...


1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı geçtiğimiz yıllarda değişik ve renkli görüntüler ile kutlanırken, bu sene Pandemi Sürecinin de etkisinden olsa gerek sönük geçen, kutlamaların sadece mesajlarda kaldığı bir yıl yaşandı.

Geçtiğimiz yıllarda güne özel etkinliklere Beykoz'dan da Sporcular ve takımlar da iştirak etmekte idi. Bu etkinliklerin sonuncusunda  Kabotaj Bayramı İstanbul Belediyeler arası Dragon Kürek yarışları büyük bir heyecan ile yaşanmıştı. 

Beykoz Belediyesi Takımı bu yarışı 3.sırada tamamlamıştı. Haliç'te gerçekleşen bu yarışta Beykoz Belediyesi Takımının Kaptanı Emre Özdemir idi. Futbolculuk kariyeri de olan Özdemir, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'in de oğlu idi.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, bu sene kutlama programlarının iptal edildiğini söylerken, " Bizim de Kulüpler Birliği içinde Su Sporları Branşı olan Kulüplerimiz bulunmakta. Gönül isterdi ki Beykozlular ile güzel bir programda buluşalım. Ancak yaşanan Pandemi süreci etkinliklerin askıya alınmasına, iptal edilmelerine neden oldu. İnşallah gelecek sene çok daha farklı ve güzel bir programa ev sahipliği yapmak nasip olur. Bu vesile ile Denizcilik Sektöründe çalışan tüm Beykozlu hemşehrilerimize başarılar diliyorum. Su Sporları Kulüplerimizi ve sporcularımızı da kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum " diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder