4 Temmuz 2020 Cumartesi

BEYKOZ MASTERLER SK 2020-21 SEZONUNDA DA İSTANBUL VETERAN FUTBOL LİGİNDE OLACAK

Türkiye Veteranlar Masterler Futbol Liglerinin kurumsal anlamda en eski kulüplerinden biri olan Beykoz Masterler SK Takımı 200-21 Sezonu için Tercihini yaptı....Sarı-Siyahlılar yeni sezon için yapılan İmza töreninde bu lige dahil olduğunu da bir kez daha tescillemiş oldu.

Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş ve Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Baş katılım belgesi imza töreni sonrasında yapmış oldukları açıklamada, " Bilindiği üzere geçen sezon yer aldığımı aynı ligde B Grubunda Şampiyon olmuştuk. Aynı başarıyı bu sezon da tekrarlamak istiyoruz. Veteranlar Futbol Ligi ile yeniden anlaşma yaptığımız için mutluyuz, huzurluyuz ve kalitenin, sevgi ve saygının olduğu yerdeyiz " diye konuştular.

Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verdi, " Bilindiği üzere dünyada ve ülkemizde yaşanan bir Pandemi süreci var...biz bu konuda Devlet Büyüklerimiz bizlerden ne talepte bulunursa bulunsun yanlarında olacağız. İnsan sağlığı hiçbirşeye değişilmez. Bu süreçte diğer takımlar gibi bizlerde maçlarımız oynanacakmış gibi bir çalışma içerisine girmiş bulunmaktayız. Kadromuzdan ayrılan ve gelecek oyuncular var. Hangi şartta olursa olsun Beykoz İlçemizin ilk Masterler-Veteranlar Futbol Takımı olarak adını aldığımız Beykoz'u Liglerde en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız. Dediğim gibi öncelikle bu Pandemi sürecinin atlatılması, geride kalması tek dileğimiz. Covid-19 Pandemisinde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan Rahmet tedavi olanlara ise şifalar diliyoruz " diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder