1 Temmuz 2020 Çarşamba

İSTANBUL AMATÖRLERİNİN SEÇİMİNDE YENİ İDDİA SEYMEN GENÇTÜRK, FİKRET SİVRİ'YE DESTEK OLACAK

Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk’ün gündemdeki konular hakkında basının karşısına geçerek açıklama yapacağı öğrenildi.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi olan ve geçtiğimiz dönemlerde ASKF Başkanlığına aday olan, kaybettikleri seçimde hukuksuzluk olduğu iddiası ile mahkemeye başvuran Seymen Gençtürk’ün basın açıklamasında seçimler hakkında konuşması bekleniyor.

'ASKF seçimlerinde gerçek olmayan Kulüplerin oy kullanmasına mani olmak ve sandıklarda delegelerin hür bir şekilde oy kullanması seçim zaferi getirir' cümlesi ile akıllarda kalan Seymen Gençtürk’ün, son gelişmeleri değerlendirmesi konusunda İstanbul basını ve kamuoyunu bilgilendireceği öğrenildi.

Gençtürk, ekibinin fikirlerini alacak

Edindiğimiz bilgilere Gençtürk’ün açıklamasında iki konuyu gündeme getirmesi bekleniyor. Daha önce de İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na aday olan Gençtürk’ün yeniden aday olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak, çok kuvvetli ve farklı kaynaklardan teyit ettiğim bilgilere göre, ekibiyle istişare edecek olan Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı’nın çalışma arkadaşları ve Kulüp Başkanları ile birlikte fikir birliğine vardıktan sonra İstanbul ASKF Başkan Adayı Fikret Sivri’ye tam destek verdiğini ve birlikte hareket ettiklerini kamuoyuna açıklaması büyük olasılık…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder