1 Temmuz 2020 Çarşamba

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA SÜPER AMATÖR LİG İÇİN DİLEKÇE VERİLDİ


Dünyayı ve de ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 Pandemi sürecinde, gündemde kalan bir konu da her kategorideki futbol maçlarının yapılıp-yapılmayacağı idi...önce Süper Lig karşılaşmaları başladı, ardından bir alt ligi olan TFF 1.Ligde müsabakalar başladı ve devam etmekte.


Hafta içinde alınan karar ile TFF 2, TFF 3 ve Bölgesel Amatör Lig maçlarının oynanmayacağı kararı alınıp kamuoyu ile paylaşıldı. İstanbul 2.Amatör Ligde Gruplarını ilk dört sırada tamamlayan takımlar İstanbul 1.Amatör Lige yükseltildi.


İstanbul 1.Amatör Ligde Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar direk İstanbul Süper Amatör Lige çıkarken, Grup ikincileri arsında yapılan tek maçlık seriden galibiyetle ayrılan 8 takım da İstanbul Süper Amatör Liginin yolunu tuttu. İşte bu tek maçlık yarışı mağlup kapatan İstanbul 1.Amatör Liginin 8 takımı kendilerinin de İstanbul Süper Amatör Lige alınması talebi ile gündeme geldi.


Bu takımlardan birisi de Beykoz'dan bir takım olan Gümüşsuyuspor...Yeşil-Beyazlı ekip yaşanan süreci dikkatle takip ettikten sonra kendilerinin de İstanbul Süper Amatör Lige alınmaları ile ilgili talep dilekçelerini ilgili birimlere vermiş durumda.

Gümüşsuyuspor adında Sosyal Medya Hesaplarından yapılan konuya ilişkin açıklamada ise şu ifadelere yer verilmekte...


" Yaşadığımız Pandemi sürecinden dolayı Amatör Ligler iptal edildi ve 8 maçta 3-4 yenilgi almış 11-13 puanlarında arasında bulunduğu yaklaşık 74 takım bir üst liglere çıkarıldı...Gümüşsuyuspor olarak biz 16 maçta 1 Mağlubiyet alıp 3. Olan takıma 14 puan fark atıp Ligi 2. Bitirip final maçında Süper Amatör Lige çıkma şansımızı kaybettik...

Bizim gibi finalde hatta penaltılarda kaybetmiş ortada bir başarı elde etmiş toplamda 8 takım var.. bu süreçte bizde bir üst lige çıkmayı istiyoruz demenin hakkımız olduğunu düşünerek dilekçemizi gerekli yerlere ilettik..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder