28 Haziran 2020 Pazar

OFD BEYKOZ SANAT ATÖLYESİNE TÜM ENGELLİ BİREYLERİ BEKLİYOR

Bugüne değin başarılı çalışma ve hizmetlere yer vererek gönüllerde farklı bir yer edinen Türkiye Omurilik Felçlileri Beykoz Şubesinde yepyeni bir çalışma başlıyor. Engelli bireylere yönelik sanat atölyesi için bir hayli mesafe alınmış durumda.

OFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Sosyal Medya Hesabından yapmış olduğu paylaşım ile çalışmaları Beykoz Kamuoyuna aktarırken şu ifadelere yer verdi, 

" Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Biriminin açık alan engelliler sanat atölyesi eğlenceli bir şekilde devam ediyor pazartesi Yeni sürprizlerle devam edecek sanat atölyesine tüm engelli bireylerimizi bekliyoruz sıkıntılı günleri eğlenceli hale getiren kıymetli başkanımız Manolya Demiroren Tekin 'e Göknur Güneri'ye teşekkür ediyorum "


Öte yandan Omurilik Felçliler Beykoz Şubesi tekerlekli sandalye dağıtımları ile yüzleri güldürmeye devam ediyor...yani bir anlamda Mutlu ederek mutlu olmaya devam ediyor...Dernek Başkanı Saniye Efe yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi...

" Değerli, yardımsever gönüllülerimizden İpek İnan'dan bir sandalye de Berke'ye geldi... bugünkü konuğumuz Pendik'ten gelen seraplalpalsi hastası Berke'ydi. Kendi beden ölçülerinde hediye ettiğimiz sandalyesini gören ailesi " Hiç bu kadar güzel sandalyemiz olmamıştı Berke'ye çok yakıştı" derken bizleri de duygulandırdılar.Her şeyin titizlikle yapıldığı adresdir OFD. İpeğimize Berke adına teşekkür ediyoruz. Sizinle ne kadar gurur duysak azdır İpek İnan, Emine Kaplan İnan 🌹 🌹 🌹 @ Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği - Beykoz Şubesi "


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder