30 Haziran 2020 Salı

BEYKOZ 1908'DE BAŞKAN AKSU 2021-22 HEDEFLERİNİ PAYLAŞTI

İstanbul Süper Amatör Ligde Klasman Grubunda maçların devam edip etmeyeceği yönünde ölçü olacak bir konu idi TFF 2, TFF 3 ve Bölgesel Amatör Liglerin devam kararı...Kulüplerin ağırlıklı kısmı maçların oynanmaması yönünde görüş bildirmiş iken İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu maçlarının da oynanmayacağı gerçeği resmi olmasa da ortaya çıkmakta. Liglerin oynanması konusunda ilk günden itibaren görüşünü " Oynanması " şeklinde açıklayan Beykoz 1908 Başkanı Zeki Aksu, artık oynanmayacağı yönünde bir izlenim edinmiş olmalı ki gelecek sezonların planlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı. 

Başkan Aksu, camiaya verdiği mesajda 2021-22 Sezonunda Beykoz 1908 Takımının Profesyonel Ligde mücadele eden bir takım olacağı iddiasında bulundu. İşte Başkan Aksu'nun paylaşımından satırlar


" 2021- 2022 sezonunda BEYKOZ 1908 hak ettiği yer olan Profesyonel Ligde tekrar olacak. Bunu başaracak gücümüz var. Profosyenel Lig'i hak eden ilçemizde, 2020-2021 sezonunda bu hedefimize ulaşmak için inanmış teknik kadro, idari kadro, oyuncu kadrosunu oluşturmaya 16 Temmuz' dan itibaren yönetim kurulum ile birlikte kollarımızı sıvamaya bıraktığımız yerden tekrar başlayacağız. Şahsıma, yönetimimize ve camiamıza inanacak insanlarla yola çıkacağız. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda; Bize inanan, güvenen taraftarımızın güvenine layık olmaya çalışacağız..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder