28 Aralık 2021 Salı

ORTAÇEŞMESPOR 2.YARIYA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor'da ikinci yarının ilk maçı olan Orhanlıspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı.



Bordo-Beyazlı ekipte Teknik Sorumlu Çetin Nalbantoğlu yaptığı değerlendirmede ilk yarıda hiçte hesaplarında olmayan puan kayıpları yaşadıklarına vurgu yaparken, " Doğrusunu söylemek istersem ilk yarıyı istemediğimiz, arzu etmediğimiz bir yerde tamamladık. Bu sezon bizim açımızdan çok enteresan geçmekte, puan alacağımız maçlardakayıplar yaşarken, bu maçta zorlanırız dediğimi karşılaşmalardan ise puanlar çıkardık. Tabii ki biz bu kayıpların analizini kendi içimizde fazlası ile yaptık. İlk yarıya galibiyet ile noktayı koymuştuk, ikinci yarıya da 3 puan ile başlamak en büyük dileğimiz. 2022 Yılına güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz " diye konuştu.



BAŞKAN MAZLUM ÇOKTİN TAKIMINA GÜVENİYOR

Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ikinci yarıda daha iyi futbol ortaya koyacaklarından emin olduklarını söylerken, " Bu sezon bazı mevkilerde sıkıntılar yaşadığımız bir gerçek. Buna karşın çıkmış olduğumuz her maçta futbolcu kardeşlerimiz güçleri yetenekleri nispetinde sahaya en iyisini sunma gayretinde oldu. Çok sürpriz puanlar kaybettik. Yerimiz kesinlikle burası olmamalı idi diye düşünüyorum. Bu sezonu tamamlayabildiğimiz en iyi yerde bitirme istiyoruz. Çetin Hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz özellikle iç saha maçlarında bizleri izlemeye gelenlere galibiyetle biten maçları getirecektir. Çünkü biz iyi bir takımız, saha içinde yaşanılan stresi en alt seviyeye indirirsek ilk yarıdaki mağlubiyetleri özellikle iç saha maçlarında yaşamayız. 2022 yılı bizim için yepyeni bir başlangıç anlamı da taşımakta, futbol camiasının her bir ferdine yeni yılda sağlıklı, mutlu ve hak edenin hakkı ile kazanacağı maçlar dilerim " dedi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder