30 Aralık 2021 Perşembe

PAŞABAHÇESPOR HAKEMLERDEN DERTLİ Mİ DERTLİ !


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Paşabahçespor yaşadığı moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışıyor.

Yeşil-Kırmızılı ekipte ilk yarı maçlarını değerlendiren Genel Kaptan Bülent Öztürk takımının artı ve eksilerini net biçimde görebildiklerini söylerken, " Biz her maç sonunda kendi değerlendirmemizi bünyemizde yapıyoruz, ancak bir şey var ki o da klasikleşmiş bir konu olacak ama hakem hataları ve tercih haklarının kullanılması...bunun en bariz örneğini son oynadığımız Yamanspor maçında da maalesef yaşadık. Rakibimiz alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir takımdı sıkı bir mücadele sergiledi ancak birçok pozisyonda es geçilen kararlar bize gelince tereddütsüz verildi. Mağlubiyete kılıf aramak istemesem de bu durum maçı kaybetmemizde etkenlerden biri oldu. Eğer ki bu maçtan galibiyet çıkarabilse idik zirve yarışında önemli bir avantaj da yakalamış olacaktık. Yapacak bir şey yok umarım 2022 yılı bu bakımında bizim açımızdan mutlu geçer, biz kimseden bizi kayırmasını istemiyor ama kararlarda da adalet bekliyoruz " şeklinde konuştu.



Paşabahçespor Antrenörü Onur Atila ise son derece kritik bir maç kaybı yaşadıklarına dikkat çekerken, " İki takım için de zor ve stresli bir maçtı. Maalesef evimizde 3 puan bıraktık. Yamaspor maçı artık geride kaldı, 2022 yılında ilk haftayı maç yapamadan Bay olarak geçeceğiz. İki haftalık süreçte saha içindeki eksiklerimizi giderme gayretinde olacağız. Bu arada Yamanspor maçında Kırmızı Kart gören Yusuf Kayalar 1 maç ceza aldı. İkinci yarının ikinci hafta maçında evimizde İfaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu ilk iki için son derece önemli bir maç anlamı da taşımakta. İnşallah alacağımız 3 puan bizi yarışta tutacaktır " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder