29 Aralık 2021 Çarşamba

İBB SPOR MÜDÜRÜ İLKER ÖZTÜRK AMATÖRLEREVİNDEN MESAJLARINI VERDİ


İstanbul Amatör Futbolun kalbi olarak nitelendirilen İstinye'de bulunan Orhan Saka Amatörlerevine bu kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Müdürü İlker Öztürk'den ziyaret vardı. Öztürk hem Belediye olarak yapacaklarını aktardı hem de kulüp temsilcilerinden gelen talepleri not aldı.

İBB Gençlik Spor Müdürü Sayın İlker Öztürk İASKF ziyareti esnasında Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve Beykoz İlçesi Kulüpler Birliği bünyesinden bazı kulüplerin başkan ve temsilcileri yer aldı.



Toplantı sonunda ortaya çıkan görüş ise toplantının çok verimli geçtiği yönünde idi. Geçtiğimiz yılda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret eden İlker Öztürk yaptığı konuşmasında geçtiğimiz yılda almış olduğu taleplerin yüzde doksanının karşılandığını  veya en azından çalışmaların başlatıldığını bilgisini iletirken  yeni dönem içinde bütün katılımcılardan amatör spor kulüplerinin sorunları hakkında bilgi aldı.

Katılımcıların görüş ve taleplerini tek tek not eden İlker Öztürk, " En kısa zamanda bu konularla ilgili olarak çalışmalar yapacağız ve ilgili ilçelere mutlaka ulaşacağız " dedi. Öztürk konuşmasının bir bölümünde ise Malzeme temini ve sahaların onarılması ilçelere yeni sahalar kazandırılması faaliyetlerinin de yapılacağı ve sporun hayatımızın en önemli noktası olduğunu çocuklarımıza spora alıştırmamız gerektiğini bir kez daha  deklere etti.

Amatör Spor kulüplerine kapılarının  her zaman açık olduğunu belirten İBB Gençlik Spor Müdürü İlker Öztürk isteyen herkesin kendisinden randevu alıp sorunlarını ve isteklerini aktarabileceklerini çözüm noktasında ellerinde olan bütün imkanları kullanacaklarının bilgisini verdi.

İBB Gençlik Spor Müdürü İlker Öztürk'ün ziyaretinde TFF Başkanvekili, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, İASKF Genel Sekreteri ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir katılımcıların karşısında birlikte çıktılar.

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder