29 Aralık 2021 Çarşamba

İDDİALARIN ORTASINDAKİ BEYKOZ 1908 A.Ş. FUTBOLCULARINDAN ORTAK AÇIKLAMA VAR


Son birkaç gündür Beykoz Spor Kulübü camiasının gündemine bomba gibi düşen konunun muhatapları ER-HA Beykoz Haber Ajansına konuştular.

Her şey TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda yer alan Beykoz 1908 A.Ş. Takımının ilk yarının son karşılaşması için gittiği Beyköy Belediyespor Kampında başlamış ve Kulüp Sportif Direktörü Erol Özbek üstü kapalı şekilde kampta bazı futbolcularının transfer teklifi ile çok önemli bir maç öncesinde kafalarının karıştırılmasına tepki koymuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımından Beyköy Belediyespor karşında alınan 2-0'lık galibiyet sonrasında konuyu daha net ifade eden uzun bir basın açıklaması ile kamuoyu yaşananlar konusunda bilgilendirimişti.

Konunun bir diğer muhatabı olan Selçuk Kaya bahsi geçen kulüpten Devrek Belediyespor maçı öncesinde kendisine mesaj geldiğini söylerken transfer teklifinin yapıldığın doğruladı.

Bu açıklamanın ardından ise konunun bir diğer muhatabı konumunda olan Maltepespor'dan karşı açıklama gelirken, ismi geçen Beykozlu futbolcuların kendi istekleri ile Maltepespor'a gelmek istediği yönde aktarımda bulunmuş idi.

Konunun Beykoz 1908 kanadındaki muhatapları olan iki Beykoz 1908 Futbolcu ile Sportif Direktör Erol Özbek'in katıldığı toplantıyı talebimiz üzerine gerçekleştirdik.

İddialarının muhatabı olan iki futbolcunun Selçuk Kaya ile Furkan usta olduğunu toplantı anında öğrendik. Toplantıda talebimiz üzerine konuyu özetleyen bir bilgi aktarımında bulunduktan sonra önce futbolculardan Furkan Usta ardından Selçuk Kaya kendi açılarından konuyu izah ettiler.

Furkan Usta Beyköy Belediyespor ile yapılacak kamp esnasında arandığını saat vererek kendisine transfer teklifinde bulunduğu ifade ederken arayan telefon numaralarını, mesajları ve isimleri bizlere ilettiler, toplantıda ise zikretmediler.

Futbolcuların yapmış olduğu konuşmanın ardından Beykoz 1908 Sportif Direktörü Erol Özbek yaşananların aynı grupta yer aldıkları bir takımından hele ki bu sezon küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren bir maç yani Beyköy Belediyespor maçı öncesi gelmesinin futbolcuların konsantrelerini bozma amacına yönelik beyhude bir çaba olduğuna vurgu yaparak, " Takımda tecrübeli isimler varken özellikle bu genç arkadaşların seçilmesi de tesadüf değil, gençliklerinden, toyluklarında yararlanma kafalarını bulandırma, müsabaka performanslarına direk etki edecek bir tutum olduğu kanaatindeyiz. Sağ olsun genç kardeşlerimiz konuyu hemen bizlere ilettiler, üstelik Beyköy Belediyespor maçında son derece etkili oyun ortaya koyarak cevaplarını sahadan vermiş oldular " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder