28 Aralık 2021 Salı

SOĞUKSUSPOR ŞAFAKSPOR GALİBİYETİ İLE BAŞLAMAK İSTİYOR


Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubunda temsil eden Soğuksuspor 2021 yılına hesapta olmayan bir mağlubiyet ile veda etmek zorunda kalırken 2022 yılının ilk müsabakasını oynayacağı Şafakspor maçından ise umutlu görünüyor.

Geride kalan hafta sonunda Leventspor karşısında istediği oyunu bir türlü ortaya koyamayan Yeşil-Beyazlı ekipte tüm dikkatler Şafakspor maçına çevrilmiş durumda.

Şafakspor ile deplasmanda oynadıkları ilk maçın 2-2 beraberlikle bittiğini anımsatan Takım Antrenörü Kadir Gemici, " 2022 Yılına galibiyet ile başlamak istiyoruz. Yılın son maçında evimizde Levenstpor karşısında maalesef istediğimiz performansı yakalayamayınca mağlubiyet yaşamıştık. Bu nadan sonra bitin maçları artık geride bırakmak zorundayız. Futbolcu kardeşlerim İnşallah hafat sonunda alacakları galibiyet ile bizlere destek için tribünlere gelenlere güzel bir yeni yıl hediyesi sunacak " diye konuştu.

Soğuksuspor Genel Kaptanı Murat Şişli ise öncelikle 2022 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulunurken, " İlk yarı maçlarını tamamladık. Orta sıralara demir attık denebilir. Son maçımıza kadar ilk 2 şansımızı devam ettirmek istiyoruz. Biz iyi bir takımız ancak bazen aşırı motive olunca beklenmedik sonuçların muhatabı da olunmakta. Leventspor maçında bunun bir örneğini yaşadık. Hafta sonunda yeni yılın ilk günlerinde Şafakspor ile yapacağımız maçtan umutluyum. Futbolcu kardeşlerimiz bizleri mahcup etmeyecektir. Her mağlubiyetten alınacak dersler var. Tabiri caizse ayağımız yere basarak sağlam oynamak zorundayız. Bu andan sonra tüm maçlarımıza buna da dikkat ederek puan için çıkacağız. Kimse bizim pes etmemizi beklemesin " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder