30 Aralık 2021 Perşembe

TFF MERAL CELAL ARAS SPOR LİSESİ FUTBOL TAKIMI İSTANBUL ŞAMPİYONU OLDU

 

Beykoz ilçesinin Türkiye Şampiyonu  ünvanlı Futbol Takımlarından olan TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Futbol Takımı aynı başarıyı bir kez daha yaşamak için emin adımlar ile ilerliyor.

Başarı takım 2021-22 Dönemi İstanbul Liseler Arası Futbol Şampiyonasında çıkmış olduğu final maçında Pendik Kocayusuf Anadolu İmam-Hatip Lisesi Futbol Takımını 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

İstanbul Şampiyonasında fırtına gibi esen Beykoz Temsilcisi final maçında güzel bir oyun  ortaya koyarken mücadeleden galibiyetle ayrılıp Türkiye Şampiyonası elemelerini beklemeye şimdiden başladı.



Kadrosunda birçok profesyonel lig takım takım altyapı takımlarında forma giyen isimlerin de bulunduğu TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımı final maçının ardından gelen şampiyonluğu coşkulu biçimde kutladı.

İstanbul Şampiyonası final maçında Kalede Mertali-Hamza-Harun-Alperen-Abidin-Berkay-Erdem-Abdullah-Arda-Gökhan-Mesut'tan oluşan bir 11 ile çıktı. Yedek Sıralarında başlayan isimler ise Devran-Kadir-Yusuf-Cihan-Ahmet-Sadullah ve Turgay idi.

Final maçında Beykoz temsilcisini galibiyete taşıyan goller ise Alperen, Mesut ve Hamza'dan geldi.

Candar Keskin'in Okul Müdürlüğünü yaptığı TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Futbol Takımında Sorumlu Yönetici olarak Gültekin Kalaycıoğlu, Takım Antrenörü olarak da Ulaş Kar görev yapmakta idi.



TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Okul Müdürü Candar Keskin yaptığı açıklamada, " Bizlere bir kez daha İstanbul Şampiyonluğu sevincini yaşatan futbolcularımıza ve Antrenörlerimize emeği geçenlere teşekkürlerimi iletmek isterim. Şimdi yeni hedefimiz olan Türkiye Şampiyonluğu yolunda grup maçlarına hazırlık sürecimiz başlayacak. 2018 Yılında yaşadığımız Türkiye Şampiyonu bir kez daha yaşamak istiyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder