27 Aralık 2021 Pazartesi

VE HASRET SONA ERDİ ...A.HİSARI SPOR AKADEMİSİNDE MAÇLAR BAŞLADI



Beykoz İlçesinde hem stadında, hem de yan sahada yıllarca İstanbul Amatör Liglerinin yükünü çeken Anadoluhisarı'nda bulunan Marmara Üniversitesi Yerleşkesi içindeki Spor Akademisi Stadında resmi lig maçları oynanmaya başladı.

Cumartesi günü Hakemlerin Klasman sınav niyeti ile özel bir buluşmanın merkezi olan Akademi Stadında aynı gün Gümüşsuyuspor'un maçı ile Beykoz takımları da yıllar sonra siftahı yapmış oldu.

Cumartesi günü Akademi Stadında gelen Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri beraberinde getirdikleri çiçekleri sundular.

Marmara Üniversitesi SBF Dekanı Prof.Dr.Ali Kızılet ile Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar'a teşekkürlerini ileten Birlik Başkanı Asım Özdemir verilen karar ile başlayacak maçlar için ayrı, ayrı teşekkürlerini ilettiler.




Beykoz Kulüpler Birliği Akademi Stadının yeniden hizmete girmesi ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi...

" Uzun  zamandan beridir hasretini yaşadığımız geçmişte sayısız maçlar oynan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin Spor Sahası  Amatör kulüplerimizin kullanımına açıldı. Bu nedenle  Üniversitemiz Dekanı Sayın Ali Kızılet ve Dekan Yardımcımız Mehmet Yorulmazlar'a şükranlarımızı sunuyoruz. " 


ER-HA BEYKOZ HABER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder