20 Nisan 2022 Çarşamba

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR TABİRİ CAİZSE 6 PUANLIK MAÇA ÇIKACAK !


İstanbul 1.Amatör Lig 21.Grupta bu sezon fırtına gibi esen ve çıkmış olduğu 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp liderlik koltuğunun sahibi olan Anadoluhisarı İdmanyurdsupor Takımında Yarın ( Perşembe ) Beykoz Stadında oynanacak Anadolu Üsküdar maçının heyecanı hakim.

Ekrem Albayrak gibi camianın içinden bir ismin Antrenörlüğünü yaptığı Yeşil-Sarılı ekipte önemli mücadele öncesinde galibiyetten başka bir skor düşünülmüyor.

Boğaziçi Ekibinde Genel Kaptan Uğur Murat Bayraktar Beykoz Stadında konuk edecekleri rakiplerinin en yakın takipçisi olduğunu hatırlatırken, " Dolayısı ile bu tür maçlar öncesinde sıklıkla kullanılan bir ifadeyi söylemek isterim ki tabiri caizse 6 puanlık maça çıkacağız...Halen aramızda 4 puanlık bir fark var ve alacağımız galibiyet zirvede bizi yalnız bırakacaktır. Futbolcu kardeşlerimiz maçın öneminin gayet farkındalar. Güzel, tempolu ve izleyenlere keyif verecek bir müsabaka geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Cenk Nur ise bu sezon yaşanacak bir şampiyonluğun anlamının büyük olacağına dikkatleri çekerken, " Biz bir taraftan sportif başarıların gelmesi için çalışırken diğer taraftan da Kulübümüzü yeniden parlak günlerine döndürebilmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Umarım bu süreci en iyi şekilde tamamlayıp, sadece spora odaklanmış bir duruma gelmeyi arzu ediyoruz. Küllerinne yeniden doğmak üzere olan bir Anadoluhisarı İdmanyurduspor var... " dedi.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder