20 Nisan 2022 Çarşamba

ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENİLEN RÜZGARLIBAHÇESPOR'DA ÇEKMEKÖY ÇARŞI HAZIRLIKLARI NEŞELİ GEÇİYOR


İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grubunun Lideri olan Rüzgarlıbahçespor'da Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Çekmeköy Çarşı maçının hazırlıkları neşeli geçiyor.

Beykoz Ekibi güçlü kadrosu ile dikkatleri çekerken Takımın Antrenör-Futbolcusu konumunda olan Enes Aksu yaptığı açıklamada, müthiş bir hava yakaladıklarına vurgu yaparken, " Ben bu sezonki mücadelemiz öncesinde bizimle olmayı kabul eden tüm futbolcu arkadaşlarıma, kardeşlerime ve de özellikle Ortaçeşmespor takımından bünyemize dahil olan tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar geçen maçlar analiz ettiğimizde grubun şampiyonluktaki en iddialı takımı olduğumuz ortaya çıkmakta. Biz takım olarak hem oynanan oyundan keyif alan hem de tribündeki izleyicilere hoşça vakit geçirten, geldiğimize değdi dedirten bir oyun anlayışını sahaya yansıtma gayretindeyiz. İnşallah bu güzel ortamın, yakalana sinerjinin sonu şampiyonluk olur " diye konuştu.

Genç Teknik Adam, kadrolarında tecrübeli isimlerin yanı sıra genç takımdan dahil edilen isimlerin olmasına da ayrı bir paragraf açarken, " Ben genç kardeşlerimiz için bu yetenekli, tecrübeli isimler ile aynı kadroda bulunmalarının çok faydalı olduğu kanaatini taşıyorum. Bu kardeşlerimizin de yaşanacak bir şampiyonluk ile kariyerleri için çok olumlu bir görüntünün de oluşacağına inanıyorum " dedi.



Rüzgarlıbahçespor Kulübü Başkanı Fatma Taşkıranlar ise Futbol A Takımdan şampiyonluk beklentilerinin yüksek olduğunu söylerken, " Ligde bugün aynı puanda, sıralamada art arda yer aldığımız 1453 Maltepe Gençlik mağlubiyeti ile başladıktan sonra çok güzel bir hava yakaladık. Kadroya Bayram ve Halil İbrahim'in de dahil olmasından sonra gerçekten de izlemekten keyif alınan bir takım ortaya çıktı. Bu takımın oluşmasında büyük emekleri olan Enes Aksu kardeşimize yönetim kurulum ve camiam adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah A Takım düzeyinde tarihimizin ilk şampiyonluğunu yaşamak bu sene nasip olacak gibi, buna bütün kalbimle inanıyorum. Rüzgarlıbahçe mahallemiz sakinlerine de özellikle iç saha maçlarımızda gelin bu futbolculara destek olun, moral motivasyon katın demek istiyorum. " şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder