20 Nisan 2022 Çarşamba

GRUPTA ACIBADEMSPOR LİGDEN ÇEKİLİNCE ÇİĞDEMSPOR 3 PUANI OYNAMADAN KAPTI !


İstanbul 1.Amatör Lig hafta içi mesaisi kapsamında müsabakalardan birisi bugün  Yenisahra Stadında oynanacak Acıbademspor ile Çiğdemspor karşılaşması idi.

Maçtan önce TFF İstanbul'a Ligden çekildiklerini beyan eden yazıyı ileten ev sahibi takım bu nedenle maça çıkmayınca grup lideri Çiğdemspor takımı müsabakayı oynamadan 3 puanı hanesine yazdırmış oldu.

22.Grupta Lider durumda olan Kavuniçi-Yeşilli ekipte bu haberinin gelmesi ile hafta sonunda oynanacak Maltepe Yıldızspor maçı öncesinde ortam birden hareketlendi.

Beykoz Ekibinin Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir, " Biz zaten müsabakaya iyi hazırlanmıştık, galip geleceğimizden emindik. Oynayarak kazanmak her zaman iyidir, ancak bu 3 puan ile yolumuza emin adımlar ile devam ettiğimizi de söylemeden geçemeyeceğim. Öte yandan bugünkü rakibimiz ile uzun yıllar öncesinden yaşanmış bir sıkıntımız vardı. 10 yıl önce de aynı grupta yer almakta iken bizi şikayet ettikleri için küme düşürülmüş idik. Tabii ki bu kulübümüze gönül verenler için hiç unutulmamıştı. Ancak bir kez daha ifade etmek isterim ki keşke oynayarak yensek idi, bu maça çok daha hırslı hazırlanmış idik " diye konuştu.



Hafta sonunda Maltepe Yıldızspor ile yapacakları karşılaşmaya da değinen Başkan Gökdemir, " Hafta sonunda havaların güzel geçeceğinin belli olması ile tribünlerde müthiş bir atmosferin oluşacağını söylemek isterim. Maltepe Yıldızspor karşısında alacağımız galibiyeti maçın ardından taraftarlarımız ile coşkulu biçimde kutlamak istiyoruz. Ben mahallemiz sakinlerinin bizleri yalnız bırakmayacağımdan eminim " şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder