23 Nisan 2022 Cumartesi

BEYKOZ'DA TERAVİHLER LOKMA İKRAMIYLA TATLANIYOR


Beykoz’da Ramazan Ayı’nın kardeşliği sosyal dayanışma çalışmalarıyla herkesi kuşatırken ilçe sakinlerinin aynı safta buluşup huzur bulduğu teravihler Beykoz Belediyesinin lokma ikramıyla tatlanıyor.

Beykoz Belediyesi Ramazan Ayı’nda yürütülen ihtiyaç sahiplerine evde sıcak yemek ikramı, 45 mahallede pide dağıtımı, taksicilere iftar yemeği ve hastane önü çorba hizmetinin yanı sıra her akşam ilçe sakinlerine lokma ve çay ikram ediyor.

Hz. Yuşa Cami ve belirlenen sırayla merkezi bir camide yapılan ikramla, on bir ayın sultanını taçlandıran teravihlerde kardeşliğin sıcaklığı, paylaşmanın güzelliği yaşanıyor.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da ilçenin farklı camilerinde kılınan teravih namazlarına iştirak ederek namaz sonrasında ilçe sakinleriyle hasbihal ediyor ve lokma ikramında bulunuyor.   

Başkan Aydın Gönül Sofraları’na Konuk Oluyor 

Başkanı Murat Aydın teravih öncesinde, ilçe sakinlerinin gönül sofralarına konuk olarak hemşehrileriyle iftar yapıyor, Ramazan Ayı’nın huzur ve bereketini paylaşıyor.

Ailecek yapılan iftarda hep birlikte dua ve sohbet ediliyor, Ramazan’ın manevi kazanç ve güzellikleri konuşuluyor.   

Beykoz’un küçük fertleriyle dostluklar kuran Başkan Aydın, iftar sofralarına neşe katan çocuklara beraberinde getirdiği oyuncakları hediye ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder