22 Nisan 2022 Cuma

GÜMÜŞSUYUSPOR 2.AYAK TENİSİ TURNUVASINDA FİNAL HAFTASI GELDİ ÇATTI !


İlki 2020 Yılında yapılan ve yaşanan Pandemi Sürecinde ara verilen Gümüşsuyuspor Ayak Tenisi Turnuvasında 2022 Yılı Finalleri hafta sonunda gerçekleşecek.

Bu seneki turnuva İstanbullu Kardeşler Makine Sponsorluğunda gerçekleşmekte idi...Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Kamil Çolak, ikinci kez düzenlenen turnuvanın ileriki yıllarda da adından fazlası ile söz ettireceğini söylerken, " Ben öncelikle bu projemizi hayata geçirmek için sahasını kullanıma açan Gümüşsuyu Spor Kulübüne Başkanımız Mustafa Kurtuluş'un nezdinde teşekkür etmek istiyorum. Çok çekişmeli maçlar oynandı, kalite daha da yükseldi. Artık final maçları geldi çattı...Gruplarda ortay çıkan son sıralamaya göre de Cumartesi günü hem Turnuva Şampiyonluk Yarı Final maçı hem de yakın zamanda kaybettiğimiz Beykoz İlçemizi değerli spor adamlarından Merhum Yusuf Dinç adına yaptığımız Onur Kupası karşılaşmaları oynanacak. Ben şimdiden tüm finalistlerimize başarılar diliyorum " şeklinde konuştu. 

Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş ise ilki 2020 yılında yapılan ilk turnuvada farklı bir görevi olduğunu anımsatırken, " Bu seneki turnuvada Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı olarak destek verdik...sahamızı katılımcı takımlara açtık, öte yandan ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğumuz bu projemize Sponsor desteği veren İstanbullu Kardeşler Makineye  de ayrıca Kerim İstanbullu'nun şahsında teşekkür ediyorum. Güzel bir final haftası izleyicileri bekliyor olacak, ben tüm sporseverleri bu güzel turnuvaya davet ediyorum " dedi.


 ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder