22 Nisan 2022 Cuma

RİVASPOR, KADROSUNA YAPTIĞI 4 TAKVİYENİN ARDININDAN MÜCADELEYE DEVAM DEDİ


İstanbul 2.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Rivaspor geçen hafta sonunda oynadığı ve 5-0 mağlup kapattığı Rüzgarlıbahçespor müsabakasında yaşadığı Kırmızı Kartlar ile dikkatleri çekmiş idi.

Kırmızı-Beyazlı ekipte takımın eski futbolcularından olan ve lig başladıktan sonra Sportif Direktörlüğe getirilen Mustafa Kesmen yaşanan sıkıntılı sürecin ardından bazı futbolcular ile yolları ayırma kararı aldıklarını söyledi.

Takımda yaşanan çalkantılı sürecin ardından Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Akyıldız tarafından görüşmeye çağırılan Kesmen, son 3 haftalık süreçte takımın sorumluluğunu üstlenmiş idi.

Mustafa Kesmen'in Sportif Direktörlüğünde çıkıla 3 maçın ilkinde Çınarspor'u 3-1 mağlup eden Beykoz temsilcisi, ikinci maçında Koşuyoluspor ile golsüz berabera kalmış idi.

Geride kalan hafta sonunda ise Beykoz İlçesinin bir diğer temsilcisi olan Rüzgarlıbahçespor ile Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında oynanan maçta üst üste yaşanan Kırmızı Kartların ardından maçı eksik tamamlamak zorunda kalan Rivaspor'da yapılan değerlendirmenin ardından bazı futbolcular ile yollar ayrıldı.

Öte yandan Sportif Direktör Mustafa Kesmen'in önceki yıllardan takımda oynamış 4 ismi kadroya dahil etmesi ile kadro zenginliğine yeniden kavuşulmuş oldu.

Ümmet Taşkın, Doğanay Dereli, İlker Ulutepe ve Bülent Timur'un kadroya dahil edilmelerinin ardından hafta sonunda ( Cumartesi ) Riva Stadında oynanacak 1453 Maltepe Maçında kadroda yer alacaklar.

Bu arada Rivaspor takımında Salih Şener, Antrenör-Futbolcu olarak görevine devam edecek.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder