19 Nisan 2022 Salı

KALECİ FATİH MUMCU SON YOLCULUĞUNA KAVACIK'TAN UĞURLANDI


Beykoz İlçesinden yetişen en başarılı kalecilerden biri olan ve birçok profesyonel ve amatör lig takımlarında şampiyonluklar yaşamış bir yetenek olan Kaleci Fatih Mumcu son yolculuğuna yüzlerce seven tarafından uğurlandı.

1979 doğumlu olan genç Kaleci, 3 yıldır yaşamakta olduğu Bodrum'da aktif kalecilik serüvenini Bodrum Belediyesi Masterler Takımında devam ettirmekte idi.

Hafta sonunda Takımının Ege Masterler Ligi kapsamında İzmir'de oynadığı müsabakada kalede görev yapan Fatih Mumcu, yaşadığı Kalp Krizi neticesinde sahada vefat etmiş idi.



Merhumun cenazesi İzmir'den dün İstanbul'a getirilmiş idi. Kavacık'ta bulunan Yıldırım Beyazıt Caminde öğle namazı öncesinde büyük bir kalabalık merhumu son yolculuğuna uğurlamak, aileye taziyelerini bildirmek için hazır bulundu.

Özellikle Beykoz İlçesi Spor camiasından yoğun bir katılımın olduğu gözlemlenirken merhumun formasını giydiği takımların başkanları, futbolcu ve idarecileri de arkadaşlarını, futbolcularını son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.



İstanbul'da ikamet ederken İBB Mezarlıklar Müdürlüğünde görev yapan Merhum Fatih Mumcu'yu çalışma arkadaşları da yalnız bırakmazken Öğle Namazı sonrasında kılınan Cenaze Namazını Müdürlükte birlikte çalıştığı, mesai arkadaşlarından Hoca efendi kıldırdı.



Kavacık Mezarlığındaki Aile Kabrine defnedilen Merhum Fatih Mumcu için başta Abisi Salih Mumcu olmak üzere aile bireyleri taziyeleri kabul ettiler.


FATİH MUMCU...ŞAMPİYON TAKIMLARIN UĞURU

1979 doğumlu tecrübeli Kaleci Fatih Mumcu kariyeri boyunca Barborosspor, Kavacıkspor, Ankara Jandarmagücü takımlarında forma giydikten sonra ,2001 sezonuyla birlikte Batman Petrol Spor formasıyla profesyonel oldu.2 yıl bu takımın formasını giydikten sonra 2003 yılında Aydın 1923 takımına transfer oldu.




Daha sonra Yeniköyspor formasını giyen Fatih Mumcu, Balıkesirspor formasıyla amatör futbola dönüş yaptı. Başarılı eldivenin bir sonraki adresi Tavşanlı Linyitspor takımı oldu... Burada takımı ile beraber 3.lige yükselme sevinci yaşadı.

Tavşanlı Linyitspor takımıyla yeniden sözleşme imzalayarak profesyonel liglere dönen Fatih Mumcu daha sonra 2009 yılında bir kez daha amatöre dönüş yaparken sırasıyla Muğlaspor, Ümraniyespor, Sütlücespor, Başıbüyükspor yeniden Sütlücespor, Gebzespor, Dudulluspor, Kartal Elçispor, Çubukluspor ve son olarak Beykoz 1908, Soğuksuspor, Gümüşsuyuspor formalarını başarıyla terletti.

Tecrübeli kaleci aynı zamanda görev yaptığı zaman diliminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı futbol takımının kalesini  korumuş ve takım kaptanlığını yapmıştı.

Beykoz İlçesinde Masterler-Veteranlar Liglerinde mücadele eden özel turnuvalara katılım sağlayan Beykoz Ayyıldız ve Beykoz Rizeliler Derneği Masterler takımında da forma giyen başarılı eldiven en son olarak ikamet etmek için gittiği Bodrum'da Bodrum Belediyesi Masterler Takımında görev yapmakta idi.

Kariyerinde 6 PTT 1.lig,19 TFF 2.lig ve 34 TFF 3.lig maçı olan ayrıca 9 kez de Bölgesel Amatör Lig maçında kaleyi koruyan Salih Mumcu her transfer döneminde takımların listesindeki ilk isim olmayı başarmakta idi.

ER-HA Beykoz olarak Merhum Fatih Mumcu Kardeşimize Yüce Allah'tan Rahmet, başta aile bireyleri olmak üzere Mumcu Ailesine Sabırlar dileriz...Mekanı Cennet, Ruhu Şad olsun.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder