20 Nisan 2022 Çarşamba

BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN'DAN SPOR KULÜPLERİ İLE SAHURA KADAR SOHBET VARDI!




Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ilçe spor kulüplerinin bazı temsilcileri ile geç iftar sonrasında geç saatlerde başlayan ve sahurun yapılaması ile sona eren bir buluşma gerçekleştirdi.

Başkan Aydın'a buluşmada Beykoz Belediyesinin Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam ile Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Ersen Sancar eşlik etti.

Programa davet yapılan spor kulüplerinden Paşabahçespor Kulüp Başkanı Coşkun Okur, Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu, Gümüşsuyuspor Başkanı Mustafa Kurtuluş, Rüzgarlıbahçespor Başkan Vekili Bayram Taşkıranlar, Kavacıkspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Direktörü Murat Yılmaz, Beykoz İdmanyurdu Takım Kaptanı Yasin Sakaloğu, Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin katılım sağladılar.

Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu ilk kez bu kadar uzun ve uygun zaman diliminde aynı ortamda bulunduğu Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'a yaklaşık 1 saatlik sürede kulübün geçmişten bugünlere uzanan yaşadıklarını içeren bir sunum da yaptı.

Başkan Aydın kulüp temsilcilerinin görüşlerini tek, tek dinleyip not alırken bazı konulardaki kendi görüşlerini içeren anlatımlarda bulundu. Aydın, Paşabahçe Stadı ile ilgili bir proje düşüncelerinin olduğunu söylerken, çok nezih bir görüntünün ortaya çıkacağını ifade etti. 

Gümüşsuyuspor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş'tan Tesislerinin bulunduğu arazinin sahibi olan Shell Vakfı ile yaşanan durumu da masaya yatıran Başkan Aydın bu konuda yanlarında olacaklarını beyan etti.

ER-HA BEYKOZ




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder