20 Ağustos 2022 Cumartesi

ANADOLUHİSARI'LI FUTBOLCULAR POLONEZKÖY'DE OKSİJEN DEPOLADI

 
İstanbul Süper Amatör Ligde mücadeleye çıkacak olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımında hazırlık süreci devam ediyor.

Ekrem Albayrak Yönetiminde saha çalışmalarının devam etmesi sonrasında Yeşil-Sarılı ekip yeni transferleri ile güçlendirdiği kadrosu ile ligin iddialı takımlarından biri olduğunu göstermiş idi.




Boğaziçi Ekibinde Kulüp Başkanı İlker Güner yaptığı açıklamada Hafta içinde gerçekleşecek olan 2022-23 Sezonu Kura çekimini heyecanla beklediklerini söylerken, " Öncelikle yeni sezonun tüm takımlar için kazasız, belasız ve hak edenin hakkı ile kazandığı mücadeleye sahne olmasını diliyorum. Biz de yeni sezona umutla bakıyoruz, takımımıza nokta transferler yaptık. Büyük Hisar Camiasına bir şampiyonluk sevinci de Süper Amatör Ligde yaşatmak istiyoruz. " diye konuştu.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Teknik Sorumlusu Ekrem Albayrak ise futbolcularının oldukça istekli bir görüntü çizdiğini ve bunun de kendisini sevindirdiğini söylerken, " Son çalışmamızı takımlar için ilgi odağı olan adeta oksijen deposu konumunda oaln Polonnezköy Parkurunda yaptık. Gayet güzel geçti. Önümüzdeki günlerde ise hazırlık maçları serimiz başlayacak " dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder