19 Ağustos 2022 Cuma

BEYKOZ'UN 1.94'LÜK SANTRAFORU ONUR AYDIN İDDİALI KONUŞTU!


Beykoz 1908 A.Ş. Takımının 2022-23 sezonu kadrosunda Süper Lig deneyimli bir futbolcusu da bulunmakta. 

1988 Doğumlu ve 1.94'lük boyu ile dikkatleri fazlası ile çeken Onur Aydın, Sarı-Siyahlı formayı giyeceği ilk maçı heyecanla beklemekte. 

Beykoz Stadındaki 2022-23 sezonu için ilk ziyaretimizi gerçekleştirirken tanıdık futbolcuları aynı sıra yeni transfer edilen isimlere de yoğunlaştık.




Bu isimler arasında uzun boyu ile dikkatleri çeken Onur Aydın, takımdan ayrı düz koşular ve özel bir program ile form tutmaya başlarken uzun yıllardır antrenmanları ve maçları takip eden biri olarak bu boyda sadece birkaç futbolcu aklımızda kalmıştı.

Merhum Günay Haznedaroğlu ile birlikte bir dönem forvet hattında görev Yasin dışında üçüncü kez boy avantajına sahip bir golcü görmekte idik.

Oldukça sıkı bir çalışma yapan Onur Aydın ile ayaküstü yaptığımız görüşmede Beykoz 1908 gibi 115 yıllık bir mazisi olan ve cefakar ve fedakar taraftar kitlesine sahip bir takıma gelmekten mutlu olduğunu gördük, duyduk...

Onur Aydın'ın Kasımpaşaspor ile Süper Lig deneyimi de bulunmakta...Alibeyköyspor ile 2.Lig, Derince Belediyespor, Ankara Keçiörengücü, Bayrampaşaspor, Adıyamanspor, Çıksalınspor, Karacabey Belediyespor ile 3.Lig deneyimleri bulunan yetenekli forvet gollerine Sarı-Siyahlı forma altında devam etmek istiyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder