20 Ağustos 2022 Cumartesi

ERDİ DURAN BİR KEZ DAHA GÜMÜŞSUYUSPOR İLE ANLAŞMAYA VARDI

 

Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil etmeye hazırlanan Gümüşsuyuspor ekip eski oyuncularından Erdi Duran ile bir kez daha anlaşıp " Muradına Erdi "

Geçmiş sezonlarda da Yeşil-Beyazlı formayı giyen deneyimli isim Pilot Santrafor olarak liglerde dikkat çeken bizi yetenek olarak bilinmekte.

Beykoz temsilcisinde Genel Kaptan ve Transfer Komitesi Üyesi Emre Yavaş anlaşmanın gerçekleşmesini ardından şu paylaşımda bulundu ;

" Beykoz Gümüşsuyuspor olarak gol yollarının etkili oyuncusu olan ve geçen sezonu Şile Denizspor takımda başarılı ile geçirip 18 gole imzasını atan Erdi Duran'ı bir kez daha kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Yakından tanıdığımız ve kadromuza en uygun ,isimlerden biri olan Erdi Duran Sultanbeylispor, Çubukluspor, Çekmeköyspor , Deniz işletmeleri , Kavacıkspor , Çavuşbaşıspor ve önceki sezonlarda da Gümüşsuyuspor takımımızda görev alan , şampiyonluklar yaşayan tecrübeli oyuncu ile yeni sezonda Gümüşsuyuspor'un başarısı için ter dökecek. Anlaşma her iki taarf için de hayırlı olsun "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder