15 Ağustos 2022 Pazartesi

ALKIŞLAR ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR'A...

 
Beykoz İlçesinin köklü spor kulüplerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Sportif faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine yaptığı katkı e verdiği destek ile alkışları almasını biliyor.
Bir önceki dönemde yani Cenk Nur'un Kulüp Başkalığına geldiği andan itibaren yaşanan başarılı sürecin ardından yeni Başkan İlker Güner de onun izinde gitmeye devam ediyor.

Kurumsallaşma anlamında önemli mesafeler kat eden Türk Sporunun Asırlık Çınarından son güzel görüntüler Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürek Yaşam Derneğine yapılan ziyaret ile geldi.

Yeşil-Sarılı Kulübün kurullarında görev yapan isimlerden Tuba Köroğlu, Cüneyt Yalvaç ve Mithat Güner, Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği'ni Kulüp adına ziyaret ederken, ortaya hoş sohbetlerin yanı sıra renkli anlar da yansıdı.

Her iki kurum da kendi faaliyet alanları ile ilgili görüş alışverişinde bulunurlarken, ileriki süreçte yapılacak ortak çalışmalar ile ilgili ilk temaslar da yapılmış oldu.




Anadoluhisarı İdmanyudu Spor Kulübü temsilcileri ziyaretin ardından  misafirperverlikleri için güzide derneğe teşekkürlerini ilettiler. 

Dilek Bülbül'ün Başkanlığını yaptığı Derneğin sosyal medya hesabından ziyaret sonrasında yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi ;


Bugün çok özel misafirlerimizle hoşsohbet vakit geçirdik. Beykoz Yeşilay gönüllülerinden sevgili Mithat Güner bey, sevgili Tuğba hanım, Anadoluhisarı Kulüp yönetiminden Sn. Cüneyt Yalvaç bey derneğimizin gönüllülerinden sevgili Müslime Albayrak Hanımefendi ve Osman Topuz abimiz bizleri çok mutlu ettiler. Ayaklarınıza sağlık her zaman bekleriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder