17 Ağustos 2022 Çarşamba

BEYKOZ ÇAVUŞBAŞISPOR SEZONUN İLK ÇALIŞMASINI YAPTI


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Beykoz Çavuşbaşıspor 2022-23 sezonun ilk antrenmanına çıktı. 

Kırmızı-Beyazlı ekip yeni Teknik Sorumlusu ve yenilenen kadrosu ile yepyeni umutlar ile Vira Bismillah derken uzun aranın ardından futbolla yeniden buluşan futbolcular gayet mutlu ve heyecanlı bir görüntü verdi.

Beykoz Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin 2022-23 sezonu için oldukça iddialı bir kadro kurduklarını hatırlatırken, " Ramazan Sökmez gibi Beykoz ilçemizde başarıdan başarıya koşan takımlar ortaya çıkarmış, sayısız şampiyonluklarda payı olan bir isme takımı teslim ettik. Beykoz İlçemizin en büyük yerleşim alanı olan Çavuşbaşı Mahallemize bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. TFF Bölgesel Amatör Lige çıkmayı istiyoruz. Bu beklentimiz için bizleri uzun ve zorlu bir süreç bekliyor. İnşallah sezon bitiminde hedeflediğimiz yere geleceğiz " diye konuştu.

Çubukluspordaki 17 yıllık kariyerinin ardından Beykoz Çavuşbaşıspor'da A Takım Teknik Sorumlusu olarak göreve başlayan Ramazan Sökmez ise futbolcuları ile ilk antrenmanına çıkarken heyecanlı idi.




Takımdaki birçok oyuncuyu tanıdığını ve transfer döneminde ise nokta transferlere önem verildiğini hatırlatan Ramazan Sökmez, " Tabii ki öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu camia bizden başarı ve şampiyonluk beklemekte. Yönetim Kurulumuzun belirlemiş olduğu bir hedef var. Bu hedefe giden yolda herkesten özveri bekliyorum, çok çalışacağız. Allah hepimize kolaylık versin, kaza bela göstermesin " şeklinde konuştu.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder