15 Ağustos 2022 Pazartesi

İSTANBUL AMATÖR LİGLERİNDE KURA ÇEKİM TARİHLERİ BELLİ OLDU


Ve İstanbul Amatör Liglerinde 2022-23 Sezonunun ilk Kura çekim tarihleri belli olurken kamuoyu ile paylaşıldı.

A Takımlar düzeyinde ilk başlayacak kategori olan İstanbul Süper Amatör Ligde Beykoz İlçemizden de birçok takım mücadeleye çıkacak.

Bu takımlar arasında geçen sezonu TFF Bölgesel Amatör Ligde geçiren ve Ligden düşmenin hüznünü yaşayan iki takım yani Beykoz 1908 A.Ş. ile Beykoz İdmanyurduspor takımları da yer almakta.

Beykoz ilçesini ilk kez Süper Amatör Ligde temsil etmeye hazırlanan Beykoz İshaklıspor'da ise bambaşka bir heyecan yaşanmakta. Bordo-Mavili takım Çubukluspor'un Yarışma Hakkını Satın alırken onun yerinde Süper Amatör Lige dahil olmuş idi.

Yine geçen sezonu grup şampiyonu olarak tamamlayan yılların deneyimli takımı Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımı da Süper Amatörde mücadeleye çıkacak takımlar kervanına dahil olmuş idi.

Ortaçeşmespor, Soğuksuspor, Beykoz Çavuşbaşıspor, Paşabahçespor gibi deneyimli takımlar da bu sezon için hazırlık sürecini devam ettirmekte.

Geçen sezon İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Beykoz Takımlarının arasında yer alan Kanlıcaspor, Gümüşsuyuspor Takımları ise bu sezonu İstanbul 1.Amatör Ligde geçirecek.

İstanbul 2.Amatör Ligde Şampiyonluk yaşayan bir başka Beykoz temsilcisi olan Rüzgarlıbahçespor da tarihinde ilk kez 1.Amatör Ligde mücadeleye çıkacak. 

Bu arada Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir yaptığı açıklama ile Liglerde ilk kura çekiminin heyecanının şimdiden yaşanmaya başlandığına vurgu yaparken, önemli bir detayı da paylaştı...Başkan Özdemir takımların kura çekim tarihlerinden iki gün önce Katılım Evraklarını mutlak surette teslim etmeleri gerektiğini hatırlattı.

Asım Özdemir yeni sezonun öncelikle Beykoz İlçe takımları için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, " İstanbul İlçeleri genelinde futbol heyecanının en üst seviyede yaşandığı ilçelerin en başında gelen Beykoz Kulüplerimize kazasız, belasız, sakatlıkların yaşanmayacağı, centilmenliğin ön planda tutulup unutulmayacağı bir sezon diliyorum " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder