17 Ağustos 2022 Çarşamba

BEYKOZ İLÇESİ SPOR KULÜPLERİ CHP BEYKOZ'UN KONUĞU İDİ


Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, ilçede bulunan spor kulüp temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerindeki programa başta Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Yönetim Kurulunun bazı üyeleri ile birlikte spor kulüplerinden çeşitli düzeylerde isimler katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programı Mustafa Kaya sundu. CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ün yaptığı hoş geldiniz konuşmasının ardından Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Çubukluspor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda bir önceki yerel seçimde CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı da olan Coşkun Tosun, CHP Beykoz Belediye Meclisi Üyesi ve Beykoz Yenimahallespor Eski Kulüp Başkanlarından da olan Recayi Çelik, Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, Soğuksuspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Mahalle Muhtarı da olan Muammer Aydınoğlu,  Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Beykoz Taekwondo, Kıck Boks, Fıtness Kulüp Başkanı Mustafa Zurnacı, Yeni kurulan ve bu sezon TBF Kadınlar Basketbol 1.Liginden müsabakalarına başlayacak olan Beykoz Basketbol Spor Kulübü Başkanı Cüneyt Pulant, Doğuş Haber Gazetesi İmtiyas Sahibi Ozan Derviş, program sunucusu ve aynı zamanda Kanlıca Spor Kulübü Yöneticilerinden de olan Mustafa Kaya birer konuşmada bulundular.

Konuşmacılarının aktardığı cümlelerdeki ana tema ise Beykoz Belediye Başkanlığının geçmiş yıllarda İlçedeki Spor Kulüplerine yapmış olduğu Nakdi yardımı vermemesi ile spor kulüplerine diğer branşlarda kullanılmak üzere spor salonu yapılmasına yönelik talepler idi. Konuşmacıların bazıları ise İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de gerek tesis anlamda gerekse de diğer alanlarda yardımcı olması gerekliliği üzerindeki cümlelerini aktardı.

Konuşmaların ardından CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün yapılan konuşmaların son derece yararlı olduğunu söylerken, bundan sonra spor kulüpleri ile daha yakın temaslarda bulunacaklarının sözünü verip aldıkları notları gerek Beykoz Belediye Meclisindeki parti temsilcileri gerekse de İBB nezdinde İBB Belediye Meclisinde gündeme taşıyıp takipçileri olacaklarının söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder