19 Ağustos 2022 Cuma

BEYKOZ 1908'DE KAZASIZ-BELASIZ BİR SEZON İÇİN KURBAN KESİLDİ


İstanbul Süper Amatör lig takımlarından Beykoz 1908 A.Ş. de gerçekleşen son antrenman öncesinde heyecanlı bir koşuşturmaca vardı.

Beykoz Stadı tesislerinde yeni sezonun kazasız, belasız geçmesi için bir koyun kurban edildi.

Yönetim kademesinden Sarı-Siyahlı Kulübün Başkanı Zeki Aksu ve Asbaşkan Sedat Kaba'nin katıldığı programda yapılan duaların ardında kesilen kurban sonrasında eski bir gelenek gerçekleşti ve teknik kadrodaki isimler ile birlikte futbolcular kurban kanını alınlarına sürerek yeni sezonun ilk hafta antrenmanlarına çıktılar.




Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Zafer Öğer çalışma öncesinde futbolcuları ile bir süre konuşma yaparken kendilerinden beklentilerini bir kez daha ifade etti.




" Türk Sporunun Asırlık Çınarı olan bu büyük camianın takımında ben de forma giydim, onun onur ve heyecanını yaşadım. Şimdi görev sizlerde...gerek yönetimin, gerekse de taraftarlarımızın bizlerden beklentileri yüksek, bu nedenle çok sıkı ve disiplinli bir hazırlık süreci yaşayacağız. Herkesten özveri bekliyorum, en üst düzeyde arkadaşlık istiyorum " diye konuşan Zafer Öğer daha sonra yaptığı özel açıklamada transfer döneminin kendileri açısından da devam ettiğine vurgu yaparken, 




" Değişik isimler ile görüşmeler devam ediyor. Bünyemize en uygun futbolcuları kadroya dahil etme gayretindeyiz. Yıllar önce formasını giydiğim Beykoz Kulübü ile şu anki kulüp arasında çok fark var, geçmişte de sıkıntılar yaşanıyordu, ancak bu büyük camia her defasında bizlerin yanında olurdu. Büyük Beykoz camiasından dileğim ve isteğim o ki her ne olursa olsun küskünlükler artık sona ersin. Bakın 115. yılını kutlayan bu kulübün takımını mutlak surette üst liglere taşımak zorundayız. Herkes elini taşın altına koymalı diye düşünüyorum " dedi.




Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Antrenmanlar devam ederken Transfer Komitesi Üyeleri Beykoz Stadını adeta mesken tuttular! Sedat Kaba ve Mehmet Yazgan, Teknik Direktör Zafer Öğer'den gelen talep üzerine takıma özellikle Stoper mevkiinde görev yapacak bir futbolcunun dahil edilmesi için yoğu bir mesai harcamaktalar. Üzerinde uzlaşmaya varılan bir isme son teklif de sunulacak.

Boğaziçi Ekibinde son çalışma düz koşular ile başlarken ardından çift kale maç ile gelinen seviye test edildi. Maçı dikkatle takip eden Teknik Sorumlu Zafer Öğer sıklıkla not tuttu. Eksik yönler için yönetime ayrıca bir rapor sundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder