18 Ağustos 2022 Perşembe

GÜMÜŞSUYUSPOR, ALTYAPIYA YAPTIĞI YATIRIMIN KARŞILIĞINI ALMAYA BAŞLADI


Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüplerinden olan Gümüşsuyuspor son dönemde Altyapı çalışmaları üzerinde yoğunlaşmış ve ciddi bir yatırım yapmakta idi. 

Yeşil-Beyazlı ekip tabiri caizse bu sürecin ilk meyvelerini de toplamaya başladı. Boğaziçi ekibinde altyapı takımlarından yetişen isimlere A Takımın kapıları açıldı.

Gümüşsuyuspor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş yapmış olduğu açıklamada, " Yıllar içerisinde edindiğimiz deneyimler altyapıda sağlam bir projeniz, çalışmanız olmazsa gelecek tüm başarıların gelip geçici olduğunu bizlere gösterdi. İstanbul Süper Amatör Lige çıktık ancak talihsiz geri düşüşler yaşadık. Artık bir karar vermek zorunda idik, bizler de asli unsur olan çocuk ve gençlere yatırımı ön plana aldık. Geriye dönüp baktığımızda son birkaç senelik zaman zarfında kendi bünyemizden yetişen isimlerin A Takım kadrosuna dahil olmaları ile doğru yolda olduğunuzu gördük. Bu sene de pırıl, pırıl gelecek vaat eden gençleri A Takımımıza taşıdık. Onlardan umutluyuz. Onları baskı altına alacak hedefler koymadık, çıksınlar kendilerini göstersinler, takımları için en üst seviyede mücadele etsinler yeter. Zaten bu başarıldığı anda zaman içerisinde başarıların geldiğine de şahitlik edeceğiz. Futbol Direktörümüz Kamil Çolak ve çalışma arkadaşları ile geleceğe umutla bakan bir kulüp olma düşüncesindeyiz  " şeklinde konuştu. 




Gümüşsuyuspor Genel Kaptanı Emre Yavaş ise 2022-23 sezonu için A Takım kadrosuna dahil edilen gençler ile kamuoyunun karşısına çıktı. Genç futbolcuları tanıtan Yavaş, şu bilgileri paylaştı...

" 2005 Doğumlu olan ve savunmanın sağında görev yapan Mustafa Karadağ'a, 2005 doğumlu ve forvet hattında görev yapan Samet Sayın'a, yine 2005 doğumlu olan ve savunma hattında stoper olarak görev yapan Arda Deniz'e, orta sahanın solunda oynayan Deniz Arhın'a, defansın solunda görev yapan 2005 doğumlu futbolcumuz Mustafa Dikbaş'a A Takım kadrosunda başarılar diliyoruz. Yolları açık olsun, onlara büyük güven duyuyoruz. " diye konuştu.

Yeşil-Beyazlı ekibin genç futbolcuların A Takıma dahil edilme töreninde Genel Kaptan Emre Yavaş'a, A Takımdan sorumlu yönetici Mustafa Sarıgül ile bu güne değin maddi-manevi yaptığı katkılar ile kulüp camiasında yer edinen Burak Müldür eşlik etti.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder