16 Ağustos 2022 Salı

BEYKOZ ÇAVUŞBAŞISPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR ! 3 İSMİ DAHA KADROYA KATTILAR


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Beykoz Çavuşbaşıspor takımı transferde hız kesecek gibi görünmüyor!

Kırmızı-Beyazlı ekip yeni haftaya3 transfer anlaşması ile girerken Beykoz ilçe futbol camiasından başarılı bir ismi Doğukan Eren'i kadrosuna katarak haftanın ilk bombasını patlattı!

2001 Doğumlu olan yetenekli oyuncu önceki sezonlarda  Paşabahçespor, Çubukluspor ve İstanbul Mesudiyespor takımlarında forma giydi.


Beykoz Çavuşbaşıspor'un bu sezon kurduğu güçlü kadroya dahil olan bir diğer isim ise Safa Dinç oldu. Forvet oyuncusu özellikle Kavacıkspor forması altında başarılı bir oyun ortaya koymuş dikkatleri çekmiş idi. 2000 doğumlu olan Safa Dinç'in bir önceki adresi ise Yeniköyspor idi.




Beykoz Çavuşbaşıspor Kulübünde yeni haftanın üçüncü transfer haberi ise sağ açık pozisyonunda görev yapan Dinçer Dinç'in kadroya dahil edilmesi ile geldi. Dinçer iç transfer olarak iddialı kadroya dahil edilen isimlerden oldu.

Beykoz Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin transferlerin kamuoyuna duyurulmasının ardından yaptığı açıklamada, " Bu sezonun bizim için çok farklı ve başarılı geçeceğini söylemiştim. Bu beklentiler ışığında transfer komitemiz ve teknik Sorumlumuz Ramazan Sökmez'in listesindeki isimleri bir, bir kadroya dahil ettik.  Birkaç isimle daha görüşmelerimiz devam ediyor. Şimdi bütün dikkatimizi önümüzdeki günlerde çekilecek kuraya çevirdik. İnşallah güzel bir gruba düşeriz. Aramıza yeni dahil olan tüm futbolcu kardeşlerimize hoş geldiniz diyoruz "  diye konuştu.








 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder