7 Eylül 2022 Çarşamba

ALAATTİN KILIÇ'TAN YENİ BİR ÇALIŞMA DAHA VAR " ASKIDA KIRTASİYE "


Okulların açılmasına günler kala alt yaş gruplarında başlanmış iken aileler ekonomik şartların günden güne daha da kötüye gittiği günümüzde ortaya çıkacak eğitim harcamaları için tabiri caizse kara kara düşünmekte...

Toplumun çeşitli kesimleri ki birçok bilinen Sivil Toplum Kuruluşları öncü rol oynamakta bu anlamda bir nebze de olsa katkıda buluma amacı ile faaliyetlerini yoğunlaştırmış durumda.

Beykoz İlçesinde Sosyal, Spor, Eğitim, STK anlamında her alanda görmeye aşina olduğumuz Alaattin Kılıç yeni bir projesini hayata geçirirken " Askıda Kırtasiye " adlı ile kamuoyuna duyurduğu çalışmasının ilk dağıtımını da gerçekleştirdi.

Beykoz Şahinkaya Mahallesinde bulunan çalışma ofisinde mahallenin çocukları ile bir araya gelen Kılıç, projenin hem tanıtımını yaptı, hem de çocuklara ilk kırtasiye yardımını da onların nezdinde başlatmış oldu.



Eğitimin bilinçli ve duyarlı bir toplumun oluşmasında en önemli etkenlerin başında geldiğine vurgu yapan Alaattin Kılıç " Askıda Kırtasiye " adlı proje kampanyasının detaylarını ve bunun için kurulan Facebook Grubuna paylaşırken şu cümlelere yer verdi...

" Bu gurubun amacı ekonomik olarak okul ihtiyaçlarını karşılayamayan öğrencilerimize destek amaçla kurulmuştur. Biliyoruz ki hayatta her şey den önemlisi eğitim bizde okumak isteyip de okuyamayacak yada okul ihtiyaçlarını karşılayabilecek siz değerli yardımseverlerden bir ışıkta sen yak kampanyasını başlatıyoruz. Ayrıca evinde her türlü okulda kullanılabilecek öğrenci ihtiyaçlarını gönüllülerden topluyor ihtiyaç duyulan öğrencilerimize çöpe, hurdaya atmak yerine kullanılacak durumda olanları ayırarak tekrar kullanmaları için veriyoruz. Ben bu kampanyadan çok umutluyum, bizlere Facebook Grubumuzdan ( Askıda Kırtasiye-Bir Işıkta sen yak ) Profilinden ulaşabilirsiniz. "

Öte yandan " Askıda Kırtasiye " Projesi kapsamında ilk etapta 70 öğrenciye Kırtasiye Malzemeleri dağıtıldı.


https://www.facebook.com/groups/1056464085254047/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder