9 Eylül 2022 Cuma

KAVACIKSPOR STOPER İSMAİL ÜÇKARDEŞ İLE ANLAŞMA İMZALADI


Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Kavacıkspor'da kadroya takviyeler devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı ekipte Futbol Direktörü Murat Yılmaz'ın stoper bölgesi için yaptığı araştırmaların ardından İsmail Üçkardeş ile her konuda anlaşmaya varıldı. 

Kavacıkspor ile hazırlık maçlarına çıkmaya başlayan 1997 doğumlu Üçkardeş göz doldurmaya başladı.



İsmail Üçkardeş geçen sezon Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor kadrosunda görev yapmakta idi. Anlaşmanın gerçekleşmesi sonrasında ilk açıklamasını yapan yetenekli oyuncu, Kavacıkspor ile anlaşmaktan mutlu olduğunu söylerlerken, " Murat Yılmaz gibi işini profesyonelce yapan bir ismin kadrosunda bulunmak güzel. Kavacıkspor'da yabancılık çekmeyeceğim. Burada oturmuş bir düzen var. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. " şeklinde konuştu.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz ise geçen sezonki kadrolarını birkaç isim dışında yenilediklerini söylerken, " Zaten yıllardır takımda olan gençlerimiz vardı, bunları iyi bir deneyim kazandılar. Geçen sezon TFF Bölgesel Amatör Ligde de forma giymiş bu gençlere nokta transferler ile ilaveler yapmaktayız. Bu kapsamda stoper mevki için yaptığımız arayışlar neticesinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor takımında görev yapan İsmail Üçkardeş ile anlaştık. Oynadığımız hazırlık maçlarında katkı sunan isimlerin başında geldi. Lig maçları başlayıncaya kadar sürpriz transferlerimiz olacak " dedi.

Boğaziçi ekibinin yeni transferi olan İsmail Üçkardeş, futbola Şile Yıldızspor takımında başladı. Şilespor, Kartal Belediyespor takkımlarında da forma giyen Üçkardeşgeçen sezonu Aydın Durmuş'un Antrenörlüğünü yaptığı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor takımında geçirmişti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder