9 Eylül 2022 Cuma

BEYKOZ 1908 11 FUTBOLCU TRANSFERİNİ DAHA KAMUOYU İLE PAYLAŞACAK


Bu sezon sonunda yeniden TFF Bölgesel Amatör Lige geri dönmek isteyen Beykoz 1908 A.Ş. Takımında transfer döneminde rekor sayıda oyuncu takıma dahil edildi.

TFF Bölgesel Amatör Lig kadrosunda sadece 2 futbolcusu ile yeni sezon için anlaşan Sarı-Siyahlı yönetim Teknik Sorumlu Zafer Öğer'in listesinde bulunan isimleri teker, teker kadroya katmakta.




Boğaziçi Ekibinde Asbaşkan Sedat Kaba, lig maçları başlayınca değin olan zamanı en iyi şekilde değerlendirme düşüncesinde olduklarını söylerken, " Her ne kadar  skora odaklı bir durum olsa da hazırlık maçlarında kadro yapısının oturması ve transfer listemizdeki isimlerin son durumlarını görmek açısı hem bizler hem de teknik kadro için önemli. Her mevkideki futbolcunun alternatifini de düşündük. Hatta bazı noktalarda 3 alternatif de mevcut. Dolayısı ile son yıllardaki en iyi kadronun kurulduğunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. İlk antrenman günü ile bugüne gelip bakıldığında futbolcularımızın oldukça yüksek aşama kaydettiklerini görmek bizim açımızdan sevindirici. Zafer Öğer hocamız ve futbolcularımıza güveniyoruz. " şeklinde konuştu.




Beykoz 1908 A.Ş. Takımı Teknik Sorumlusu Zafer Öğer ise her geçen gün iyiye gidişin devam ettiğini söylerken, " Artık ideal lig kadromuz da ortaya çıkmaya başladı. Bu sezon çok farklı bir takıma şahitlik edilecek ve tribünlerde de heyecan yaşatacak. Futbolcu kardeşlerimiz gerek bizlerin gerekse de camianın kendilerinden beklentilerinin farkındalar. " dedi.




Bu arada Beykoz 1908 A.Ş. Sosyal Medya Hesabından yapılan son paylaşımda ise bu ana kadar olan durum özetlenirken toplamda 24 yeni ismin kadroya dahil edildiğine vurgu yapıldı...

İşte yapılan açıklamanın detayları ; 

LGİLENDİRME

2022-2023 sezonu planlanması dahilinde futbol takımımızın kadrosu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.
Anlaştığımız iki kaleci, iki defans, üç orta saha, dört forvet oyuncu toplamda 11 oyuncumuzun isimlerini her gün bir tanesi olmak üzere Beykoz kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Daha önce açıklamış bulunduğumuz 13 futbolcumuz dahil olmak üzere toplamda 24 sporcumuzdan oluşan takımımız çalışmalarına kendi tesislerinde devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder