7 Eylül 2022 Çarşamba

BEYKOZ 1908 EYÜPSPOR 19 TAKIMINI 3-2 İLE GEÇTİ


İstanbul Süper Amatör Ligde mücadeleye hazırlanan Beykoz 1908 A.Ş., Eyüpspor U19 Takımı ile yaptığı hazırlık maçından 3-2 galip ayrıldı.

Sarı-Siyahlı ekip her iki yarıda faklı kadrolar ile mücadeleye çıktı. İkinci yarının başlarında rakibinin gençliğin de verdiği enerjik görüntüsü ve hızlı hücumlarının ardından kalesinde 2 gol gören Boğaziçi Ekibi bu devrede tecrübeli isimleri sahaya sürerek mücadeleyi 3-2 tamamlayacak skoru yakaladı.

Stat : Beykoz

Beykoz 1908 A.Ş. 1.Yarı : Yakup, Çağrı, Samet, Rıdvan ( Dk.7 Ahmet Alkaya ), Emir, Şerif, Ferit, Ali Özgül ( Dk.32 Yiğithan ), Furkan, Doğukan, Kadir ( Dk.24 Kerem )

Beykoz 1908 A.Ş. 2.Yarı : Oğuzhan, Berkay, Ahmet, Samet, Koray ( Dk.53 Furkan Dündar ), Ahmet Kocaosman, Selçuk, Yasin, Tayfun ( Dk.79 Cemal ), Oğulkan, Onur ( Dk.80 Şerif )

Eyüpspor U19 :  Burak ( Ferhat ), Mraç ( Turgay ), Kerem ( Samet ), Emir ( Emre ), Melih ( Arda ), Buğra ( Mustafa ), İsmail ( Sadullah ), Berkay ( Emre ), Emirhan, Yunus ( Esat ), Selahattin

Goller : Dk.51 Harun, Dk.53 Esat, Dk.59 Oğulkan, Dk.65 Yasin, Dk.71 Ahmet Alkaya

Müsabakanın ilk yarısında Eyüpspor gençleri daha atak bir görüntü çizdi. Maçın başlarında Sarı-Siyahlıların savunmadaki isimlerinden Rıdvan yaşadığı sıkıntının ardından riske atılmayarak oyundan çıkarıldı.

İlk yarıdan atak futbola karşın her iki takımdan gol sesi çıkmadı. ikinci yarı ise Beykoz 1908'de yapılan oyuncu değişiklikleri sonrasında maça denge geldi.

Dk.48 Beykoz 1908 atağında Ahmet Karaosman ceza alanı çizgisinden sert bir şut çekse de top yandan az farkla auta çıktı.

Dk.59 Konuk takım atağında kaleyi tam cepheden gören noktadan Esat'ın çektiği şutta Kaleci Oğuzhan ters ayakla yakalansa da son hamlesi ile ayakları ile topu çıkardı.

Dk.51 İkinci yarıda sağ kanat bindirmeleri ile gol kovalayan Eyüpspor Takımında yine bu tür bir atak sonrasında arka direk yönüne yapılan ortada topu önce kontrol eden ardından sert bir vuruş yapan Harun takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.53 Beykoz 1908 takımı bu golün şokunu atlatamadan kalesinde ikinci gole engel olamadı. İlk atağında hızlı bir çıkış yapan Mor-Sarılı ekipte Esat savunmadan hızlı koşusunu yapıp bir anda kaleci Oğuzhan ile karşı karşıya kaldığı anda etkili bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı 2-0

Dk.59 Beykoz 1908'in Süper Lig deneyimli ismi Onur sağdan müthiş bir bindirme yaptı çizgiye inmeden rakip arka direk yönüne güzel bir orta yaptı orada pozisyon alan Oğulkan yaptığı dokunuşla farkı teke indirdi 1-2

Dk.65 Rakip orta alanına topu süren Selçuk, soldan hızlı bir çıkış yapan Yasin'i topla buluşturdu, kaleci Ferhan'ın yanından topu ağlarla buluşturdu ve durum eşitlendi 2-2

Dk.71 Sol kanattan kullanılan korner atışından gelen yüksek topu savunma ceza alanı dışına çıkardı, yeniden doldurulan topla buluşan Kaptan Ahmet Alkaya seri bir vuruş ile maçın skorunu belirleyen gole imzasını attı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder