9 Eylül 2022 Cuma

BEYKOZ 1908 SON BOMBALARINI PATLATMAYA BAŞLADI...KALECİ AHMET DURMUŞ'DA KADRODA


İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan iddialı takımlardan Beykoz 1908'de kamuoyu ile paylaşılan açıklamanın ardından kadroya katılan 11 isim paylaşılmaya başlandı.

Türk Sporunun Asırlık Çınarı, yeniden TFF Bölgesel Amatör Lige çıkmak için güçlü bir kadro kurarken camiada beklentiler en üst seviyelere çıkmış durumda.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımında bu kapsamdaki ilk transfer haberi ise 1 numaradan yani Kaleden idi. Sarı-Siyahlılar yetenekli bir eldiveni, Ahmet Durmuş'u kadroya dahil etti. Başkan Zeki Aksu imzalı Sosyal Medya Paylaşımda konuya ilişkin şu detaylar verildi ; 

BÜYÜK BEYKOZ 'DA

Geçtiğimiz sezon Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübünün kalesini koruyan ara transferde, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Cevizli Anadolu kulübüne transfer olan 1994 doğumlu Ahmet Durmuş ile 2022-2023 sezonu için anlaşmış bulunmaktayız.
Değerli oyuncumuza hoş geldin diyor, Sarı -Siyah formasıyla başarılarla dolu bir sezon diliyoruz. Bu önemli transferi kulübümüze kazandıran kulübümüzün Asbaşkanı sevgili kardeşim Sedat Kaba'ya teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder