9 Eylül 2022 Cuma

BEYKOZ BELEDİYESİNDEN İLÇE OKULLARINA EĞİTİM DESTEĞİ VAR


Beykoz Belediyesi, başarılı ve sağlıklı nesiller için 2022-2023 eğitim-öğretim yılında da eğitime desteğini sürdürecek. Yeni dönemde tüm okullara düzenli tuvalet temizliği hizmetinin verileceği ilçede okul önlerinde zabıtalar görev yapacak.

Beykoz’da yeni eğitim-öğretim yılı açılışı yaklaşırken Beykoz Belediyesi okullarda tuvalet temizliğinden, bahçelerin yıkanıp hazırlanmasına ve yeni engelli rampalarının yapılmasına kadar bir dizi hizmet veriyor.    

Tuvaletler Özenle Temizlendi   

Okullarda ve öğrencilerde yeni ders yılı telaşı sürerken Beykoz Belediyesi talep elen okulların tuvaletlerini özenle temizleyerek yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıyor.

Öğrencilerin hijyenik ortamlarda eğitim alması için ilçedeki tüm okulların tuvaletleri yeni eğitim yılı boyunca temizlenecek.   

Okulları sırayla ziyaret edecek ekipler, detaylı şekilde lavaboları, aynaları, camları, kapıları ve tuvaletleri temizleyecek, sıvı sabun, havlu kağıt ve tuvalet kâğıdı gibi gerekli malzemeleri temin edecek.

Tuvalet temizliği hizmetiyle okul giderleri düşerken öğrenciler daha hijyenik ve düzenli ortamlara kavuşacak.  

Zabıtalar Okul Yolunda

Beykoz Belediyesi zabıta ekipleri ise ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte ilçedeki merkezi okulların önünde trafik düzenlemesi ve kontrolü sağlayacak.  

Özellikle trafiğin yoğun olduğu okulların önlerinde görev yapacak zabıta ekipleri, sabah ve akşam saatlerinde trafik akışını düzenleyerek öğrencilerin güvenle okullarına ulaşımına yardımcı olacak.

Okul önlerinde verilen hizmetle velilerin de içi rahat olacak.

Engelli Rampaları Yapıldı

Yeni yıl öncesinde verilen eğitim desteği kapsamında engelli öğrencilerin kolay erişimi için talep edilen okulların giriş ve bahçelerine engelli rampaları da yaptı.

Ayrıca bahçelerin ot ve çalı temizliği yapılarak başvuruda bulunan okulların bahçeleri de yıkandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder